Ünnepi hangulat a fellegek felett: az Emirates bemutatja új, ünnepi menüsorát és fedélzeti meglepetéseit

Az Emirates ínycsiklandó ünnepi menüvel és nosztalgikus filmekkel csempész karácsonyi hangulatot decemberben a fellegek fölé. Az utasoknak ebben a hónapban számos karácsonyi különlegességben lehet része minden osztályon a földön és a levegőben egyaránt.

ekch2.jpg

Az Emirates járatok fedélzetein egész decemberben karácsony inspirálta menüt kóstolhatnak a Dubajba, illetve az onnan Ausztráliába, Új-Zélandra és Dél-Afrikába tartó egyes járatok utasai.

Az Economy osztályon ízletes pulykatekercsek és burgonyapüré, sült bécsi csirkemell, zöldborsó, bébi sárgarépa és áfonya jus lié-vel készülnek az Emirates díjnyertes szakácsai. Desszertként csokirénszarvassal díszített tejcsokoládé mousse-t szolgálnak fel áfonyás kompóttal.

A First és Business osztály utasai sárgabarackkal töltött sült pulykamellet fogyaszthatnak steak burgonyával, krémes kelbimbóval, pulyka bacon-nel és áfonya jus lié-vel. Desszertként az utasokat ünnepi édességek, például karácsonyi fatörzs torta, csokoládé csillagok, mézeskalács vagy a hófehér fondanttal borított és angolkrémes karácsonyi levéllel díszített csokoládés menta gömbök várják.

emirates_forro_csoki_1.jpg

Az Emirates A380 fedélzetén a First és Business osztályokon az Onboard Lounge-ban az utasok kipróbálhatják a limitált Santa’s Spiced Amarula koktélt és a húsos pitéket. A First osztályon utazók pillecukorral és mézeskaláccsal szervírozott forrócsokoládéval melegedhetnek fel, a gyerekek pedig pillecukorból formázott hóember-édességeket kapnak ajándékba.

Meglepetések a legkisebbeknek

A gyerekeket ebéd és vacsora után rénszarvassal díszített nyalókával lepi meg az Emirates. Decemberben ráadásul egy limitált kiadású Emirates Fly with Me Animnal játékfigura lesz a gyerekek útitársa Bell, a vörösbegy személyében. Az utazást megörökítő Polaroid fotókhoz pedig a kicsik és nagyok egyaránt különleges fényképtartót kapnak.

emirates_gyermek_menu_es_fly_with_me_animal.jpg

Ünnepi filmek a fedélzeten

Az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszere, az ice gondoskodik róla, hogy mindenki garantáltan karácsonyi hangulatba kerüljön. Az út során olyan klasszikus filmeket nézhetnek meg az utasok, mint az Igazából szerelem, Reszkessetek betörők, Mi a manó, Polár Expressz, Holiday, Az élet csodaszép és az 1982-es klasszikust, az E.T. filmet.

Utazás Dubajon keresztül

A Dubajban átszállóknak már az indulás előtt részük lehet a stresszmentes utazás élményében a Home Check-in segítségével. A szolgáltatás elvégzi a check-in folyamatát, és Dubajon belül bárhonnan összegyűjti a csomagokat, így az utasok a reptéren kényelmesen és gyorsan, a check-in pultok kihagyásával azonnal az útlevél-ellenőrzésre mehetnek.

Utazás során a Voss ízesített vizei gondoskodnak arról, hogy az utasok hidratáltak maradjanak. A First és Business osztályú lounge-okban pedig az Emirates Coffee Planet programokat is tart karácsonyi kávéitalokkal, köztük Gingerbread lattéval és Caramel lattéval.

Ajándékok az egész családnak

Azoknak sem kell aggódniuk, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését: az Emirates Official Store kínálatában karácsony ihlette termékek is helyet kaptak az ünnepi kollekcióban. Ezek között megtalálható a karácsonyi pizsama szett, Emirates üdvözlőlapok, karácsonyi pulcsik és ünnepi bögrék, amik az üzletekben és online is megvásárolhatók.

Az Emirates novemberben indult, „Be” névre keresztelt duty free üzlete 45 új és izgalmas márkával bővült, köztük a Cartier, Hugo Boss, Ray-Ban, Pandora és Tommy Hilfiger termékeivel, hogy az utasok akár a fedélzeten is be tudják szerezni a karácsonyi ajándékokat. Az Emirates különleges ajánlata keretében két parfüm vásárlása esetén az utasok 15 dollár kedvezményben részesülnek.

Fénykép: Emirates

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!