Thaiföld nem csak télen lehet kívánatos úti cél a magyar utazók számára!

32169207_2239885596038423_3986605824016384000_n.jpgThaiföld sokak gondolatában igazán jó téli nyaralóhelyként van jelen, azonban ez az ország több mint egy szezonális úti cél, hiszen az év minden évszakában tartogat meglepetést az utazók számára.  A rengeteg medence, sziget, völgy, sűrű esőerdők és csodálatos tengerpartok mesés élményeket kínálnak mind kulturális és spirituális feltöltődéssel és kikapcsolódással, pihenéssel együtt.  Mivel Thaiföld legfontosabb bevételi forrása a turizmus és a világ külföldi turisták által leglátogatottabb országa, így az ország sokszínűségének nemzetközi szintű bemutatása most Magyarországon is előtérbe került az elmúlt időszakban.

A most zárult magyar kampánnyal, melyet a Thai Turisztikai Hivatal szervezett több partnerrel is összefogva, pont azt szeretnék elérni, hogy a magyar utazók ne csak egy szezonális téli célállomásként gondoljanak az országra, hanem használják ki az egész évben fennálló lehetőségeket, és látogassák meg az országot a nyári időszakban is. Ennek érdekében az elmúlt hetekben Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja az Arena Mall adott otthont a Thai napoknak, ahol a bevásárlóközpont látogatói közelebbről is megismerkedhettek az országgal. Mindezt olyan programokkal is támogatva, mint Samsung VR szemüvegen keresztüli virtuális túra, Neckerman kitelepülés, illetve nyereményjáték, melynek értékes fődíját a Qatar Airways és a Thai Turisztikai Hivatal közösen ajánlotta fel, melynek sorsolására május 9-én a budapesti Marriott szállodában az esemény záró helyszínén került sor. A sorsolásban azon vásárlók tudtak részt venni, akik legalább 20 ezer Forint értékben vásároltak az Arean Mall üzleteiben és a blokjukat bemutatták a rendezvényen jelen lévő hostesseknek, valamint feliratkoztak a Neckermann és a Qatar Airways hírlevelére.

A fődíj egy két személyre szóló utazás volt a Qatar Airways járatán Phuketre, ahol a nyertes (Berki Gréta) hét éjszakát tölthet majd el egy ötcsillagos szállodában. A sorsolásnak a további öt szerencsés nyertese pedig egy igazi thai vacsorán vehet részt az Arena Mallban található Buddha Origin éttermében.

Thaiföld Budapestről

Mivel jelenleg a két ország között nincsen közvetlen, menetrendszerinti légi járat, így légi úton jelenleg a legkönnyebben egyetlen átszállással tudunk eljutni a legkedveltebb thai üdülőhelyek felé, melyhez a leggazdagabb járathálózatot jelenleg a Budapesten már a naponta két járattal is jelen lévő ötcsillagos Qatar Airways légitársaság kínálja Dohán keresztül. A Qatar Airways összesen 5 thai nagyvárosba kínál közvetlen járatot a dohai bázisáról, melyek között szerepel: Chiang Mai (október 27-től heti 4 járat), Pattaya(heti 3 járat), Bangkok (naponta 6 járat), Phuket(napi 2 járat), Krabi (heti 3 járat)  városa. És hogy még kényelmesebb legyen az utazás Doháig augusztus 1-jétől a délutáni járatokon minden nap szélestörzsű Airbus A330-as típusú repülőgépek fognak repülni.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!