A jövő pilótáit keresi a Wizz Air!

3113e578c1718587c369dfdb34cfdc31.jpg

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette új Wizz Air Kadét Programjának elindítását együttműködésben a BAA Traininggel.

A BAA Training feladata lesz, hogy testre szabott megoldásokat biztosítson a jelentős számú jövendő pilótára számot tartó Wizz Airnek. Az öt évre szóló megállapodás keretében akár 150 kadétot toboroznak és képeznek ki az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) szabályai szerint integrált ATPL (Airline Transport Pilot Licence) engedéllyel rendelkező pilótává a Wizz Air részére.

A WIZZ jelenleg több mint 800 pilótát alkalmaz 25 bázisán szerte Közép- és Kelet-Európában, és ez a csapat minden évben több mint 200 fővel bővül. A légitársaság kiemelkedő szakemberekből álló csapatába most olyan szenvedélyes és elkötelezett fiatalokat keres, akik vagy kezdők, vagy még nem rendelkeznek nagy repülési tapasztalattal.

A program azon készségek megtanulására és kifejlesztésére helyez hangsúlyt, amelyek a Wizz Air működési igényei szempontjából relevánsak. A kurzus sikeres elvégzése garantált állásajánlatot jelent, így a végzettek közvetlenül csatlakozhatnak a WIZZ csapatához a légitársaság Airbus A320 és A321 típusú repülőgépeinek másodpilótáiként.

További információ a Wizz Air Kadét Programról itt érhető el!

Diederik Pen, a Wizz Air üzemeltetési vezetője elmondta: “A WIZZnél tudjuk, hogy munkatársaink adják a vállalat szívét-lelkét. Ezért örülünk a BAA Traininggel indított új kadét programnak, amely kiváló lehetőség, hogy pilóták teljesen új nemzedéke kezdhesse meg pályafutását a WIZZnél. A Wizz Air Kadét Programban a jövendő pilóták az átfogó képzésen túl arra is lehetőséget kapnak, hogy ha minden követelménynek megfelelnek, csatlakozhassanak a WIZZ csapatához és repüljenek az Airbus A320 és A321 típusú repülőgépeinken. A Wizz Air Kadét Program fontos új fejezet a WIZZ történetében, és nagyon várjuk, hogy megtaláljuk flottánk jövendő tehetséges pilótáit.”

Kép: iev.aero

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog