Október közepéig még közvetlen járattal elérhető Torontó városa Budapestről!

000006013_air_canada_rouge_boeing_767-300er_c-ghpn_9403122522_jpg_jpg_maxi.jpg

Az Air Canada rouge járatával október elejéig még átszállás nélkül elérhető Kanada legnagyobb városa Budapestről, ami különösen jó hír azok számára, akiket az év végi zárás vagy a jövő évi üzleti tervezés Amerikába szólít.Torontóból ugyanis az ún. pre - clearance rendszernek, valamint a számos átszállási lehetőségnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen eljuthatnak az Egyesült Államok és Dél-Amerika üzleti központjaiba.

Az Air Canada Rogue Budapest-Toronto járata idő- és költségtakarékos alternatíva, hiszen a szolgáltatással kényelmesen, átszállás nélkül elérhető Kanada legnagyobb városa. Ráadásul Torontón keresztül egyszerűbb eljutni az USA-ba is: Toronto repterén ugyanis pre-clearance rendszer működik, amely közel 60 éve biztosítja a Kanada és az USA közötti zavartalan utazást, megkönnyítve a külföldről érkezők átszállását. Az előzetes útlevél- és vámellenőrzéssel, így elkerülhető az USA-ba való bonyolult beléptetési procedúra, és a reptéren történő tartózkodáshoz mindössze egy elektronikusan igényelhető kanadai tranzitvízumra van szükség. Ez a lehetőség különösen előnyös akkor, ha egy-egy sürgős üzleti döntés miatt az utolsó pillanatban kell megszervezni az utazást. Mivel az előzetes regisztráció már Torontóban megtörténik, így lerövidül a reptéren eltöltött idő. Kanada legnagyobb városából továbbá számos közvetlen járat indul például New Yorkba, Chicagóba vagy Los Angelesbe, de mindössze egy átszállással elérhető Dél-Amerika és a karibi térség is.

Toronto sodró lendülete, szabad szellemiségű életvitele gazdag kulturális programjai és színes gasztronómiája izgalmas metropolisszá teszik, melyet minden évszakban érdemes felkeresni. A pezsgő zenei világáról ismert Kensington Market, a Toronto Chinatown, a vintage shopjairól és kortárs építészeti megoldásairól
elhíresült „hipszter-negyed”, vagyis a Distillery District számtalan kalandot és urbánus látnivalót rejt. A sportszeretők előtt nem ismeretlen, hogy Toronto a jégkorong és a baseball Mekkája. A Hockey Hall of Fame és a Rogers Center olyan interaktív kiállításokkal szolgál, amelyek még a laikusoknak is izgalmas élményt nyújtanak.Ebben a városban mindenki megtalálja a maga attrakcióját.

Október 15-ig közlekedik Budapestre az Air Canada Rouge szezonális járata!

Az Air Canada rouge Budapest-Toronto járata az idei nyári szezonban 2016. október 15-ig üzemel. Jegyeket továbbra is a www.flyrogue.com vagy a www.bud.hu weboldalon lehet foglalni. A járat előzetes adatok alapján 2017. július 10-én indulhat újra, de elképzelhető korábbi indulás, és magasabb heti járatszám is, mivel a szintén a torontói útvonalon repülő Air Transat a jövő évben már nem indítja újra 2. éve működő budapesti járatát. Sokan velem együtt örülnének, ha a járat egész évben közlekedne, de mivel a Rouge szabadidős légitársaság télen repülőgépeit a jövedelmezőbb karibi útvonalakra irányítja át. Bár a hallott információk alapján a budapesti Rouge járat fogadtatása pozitív (ezt nagyban köszönheti annak, hogy sokan választják az USA-ba történő utazáshoz is. Egyrészt a könnyebb torontói átszállás/beléptetés miatt, másrészt a közvetlen amerikai járat hiánya miatt is), ami akár egy későbbi Air Canada közvetlen járatnak is az alapja lehet.

 

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog