Kiemelkedő utasforgalommal zárta a nyarat a Wizz Air!

wizzcamp.jpg

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb low-cost légitársasága által közzétett utasforgalmi adatok alapján a légitársaság utasforgalma az augusztusi hónap során is tovább növekedett.

A Wizz Air a nyár utolsó hónapjában összesen 2 millió 300 ezer utast szállított járatain. Ez az utaslétszám 17%-al haladja meg a tavaly augusztusban mért adatot, amikor közel 2 millió ember repült a Wizz repülőgépeivel. Így egy év alatt a Wizz Air augusztus végéig 20%-al növelte az utasszámát.

Az augusztusi load-factor 93%-ról, 93,2%-ra növekedett, míg az éves load-factor adatok alapján a gépek telítettsége 88,5%-ról 87,5%-ra csökkent.

1 millió fő felett a Wizz Discount Club!

A mai naptól, már egymillió főt számlál a Wizz Air "elit" klubja! Ennek alkalmából a légitársaság klubtagjainak 20% kedvezményes foglalási lehetőséget biztosított.

A WIZZ Discount Club 2011 márciusában indult, kifejezetten a családjukkal vagy barátaikkal utazó hűséges vásárlóink részére. A programot azóta továbbfejlesztettük a WIZZ utasok visszajelzései alapján, és mára utazási és egyéb szolgáltatásokra szóló kedvezmények széles választékát nyújtja.

A viteldíjakra* vonatkozó garantált minimum 2900 forintos kedvezményen túl a tagok további 1450 forintot takaríthatnak meg minden online hozzáadott nagyméretű kézipoggyász vagy feladott poggyász után. A Wizz Air kétféle tagságot kínál, hogy minden vásárló az utazási szokásainak leginkább megfelelő opciót választhassa. Az alap tagság egy fő és egy útitársa részére garantálja a legalacsonyabb viteldíjakat és nyújt számos kedvezményt, míg a csoportos tagság a klubtag és akár öt útitárs részére biztosítja a legkedvezőbb feltételeket. A programról további információ a wizzair.com oldalon található.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog

Forrás: morningstar

Kép: Wizz Air