Repülés közben tudhatjuk meg a futball eredményeket, ha a Wizz Air járatain repülünk!

wi.jpg

A Wizz Air, Közép- és Kelet- Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy a WIZZ pilótái tájékoztatják az utasokat a repülés alatt tartott futballmeccsek állásáról félidőben és a mérkőzések végén. Az információt a budapesti irodából, a légitársaság műveleti irányító központjából küldik a pilótáknak az ACARS kommunikációs rendszeren keresztül, így biztosítva, hogy a legfrissebb eredmények eljussanak a több mint tízezer méter magasságban repülő futballrajongókhoz.    

Az utasokat értesítik arról, hogy friss eredmények bejelentése következik, így azoknak, akik később felvételről szeretnék megnézni a meccset és nem akarnak értesülni a valós idejű állásról, lehetőségük nyílik felkészülni a spoiler bejelentésre.

A Wizz Air az Európa-bajnokságon részt vevő 24 ország közül 19-ből működtet járatokat, közülük 5 országban bázissal is rendelkezik. A csapatszellem fontossága jól ismert a légitársaság számára, és ahol lehetséges, a WIZZ különjáratokkal támogatja a futballrajongókat, amelyekkel csapatuk meccsének idejéhez igazodva a franciaországi helyszínekre szállítja, majd a meccset követően hazaszállítja őket. Ezenkívül a Wizz Air a magyar válogatott választott légitársasága, ugyanis a nemzeti csapat az új WIZZ Airbus A320 repülőgép fedélzetén utazik a meccsek helyszínei között Franciaországban.

Tamara Vallois, a Wizz Air kommunikációs vezetője elmondta: „A bajnokság eredményeit figyelmesen követő utasainknak nem kell kompromisszumot kötniük az utazás időpontját illetően. Pilótáink valós idejű eredményfrissítései biztosítják, hogy mindenki értesüljön a legfrissebb eredményekről még akkor is, amikor több mint tízezer méter magasságban repül. Legyen szó üzleti útról, nyaralásról, vagy a Franciaországban játszó kedvenc csapat meccsén való részvételről, a WIZZ utasai repülés közben is értesülnek a meccsek eredményeivel kapcsolatos legfrissebb információkról.”

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és osszad meg másokkal is!

Forrás: Wizz Air