Charter járatot indít a TUI Budapestről!

2019-ben egyértelműen Törökország a magyarországi TUI-utasok kedvenc úti célja. Első saját,Budapestről Antalyába induló charterjáratával és széles, minden célcsoportot kiszolgáló szállásajánlataival a TUI jelentősen növelte Törökországban nyaraló utasai számát.

tui_a320_c_smartlynx_1280_0.jpg

Fénykép: Luchtvaartnieuws

A TUI a nyári főszezonban hetente egyszer saját charterjáratot indít Budapestről Antalyába. A magyar TUI-utasok így 2019. június 14-étől minden pénteken három óra alatt eljuthatnak a kedvelt törökországi üdülőhelyre. Ez az első alkalom, hogy saját charterjáratot indítunk Budapestről. A szállodák kiváló minőségének és a verhetetlen ár-érték aránynak köszönhetően a Törökországba utazó vendégeink maradéktalanul elégedettek a kínálattal. A nagy érdeklődés azt igazolja, hogy jó döntést hoztunk””mondja Michael Lettner, a TUI Ausztria közép-kelet-európai értékesítési üzletágának vezetője. A TUI bármely repülőgépes utazásának foglalása esetén 20 kilogramm csomag benne van az utazás árában. Az útvonalon Airbus A320 típusú repülőgép közlekedik. A gép 18:30-kor száll fel Budapestről és menetrend szerint Antalyában 22:00-kor landol. Antalyából 16:00-kor száll fel és 17:30-kor landol a járat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!