A Wizz Air szurkolói különgépet indít a magyar futballválogatott azerbajdzsáni selejtezőjére

A Wizz Air a korábbiakhoz hasonlóan újra szurkolói különjáratot indít. A célállomás most Baku, ahol a magyar labdarúgó-válogatott a következő Európa-bajnoki selejtezőjét fogja vívni. A Horvátország ellen aratott vasárnapi győzelem után a csapat június 8-án lép pályára Azerbajdzsán vendégeként.

wiii.jpg

A különjárat június 8-án reggel indul Budapestről, kora délután érkezik Bakuba, és a mérkőzés után, az éjjeli órákban indul vissza Magyarországra. Jegyek 28,690 forinttól* már foglalhatók a wizzair.com honlapon, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air régóta támogatja a válogatott szurkolóit, hogy a helyszínen biztathassák a nemzeti tizenegyet. A 2016-os Európa-bajnokság meccseire, valamint a 2018-as vb-selejtezők idegenbeli mérkőzéseire is szervezett különjáratokat a légitársaság.

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: „Nagyon drukkolunk a magyar válogatottnak, és örömmel biztosítjuk a szurkolók bakui utazását. A járatindulások időzítésével igyekszünk a lehető legkényelmesebbé tenni a focirajongóknak, hogy élőben láthassák a kedvenceiket, és még aznap éjjel hazatérhessenek a Wizz Airtől megszokott alacsony viteldíjak és kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálás mellett.”

* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot