Repülőtéri partnereit jutalmazta a Budapest Airport

Légitársasági, kereskedelmi, hatósági és környezetvédelmi partnereinek adott 2018-as teljesítményük elismeréseként díjakat a Budapest Airport. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető cég egyebek mellett így köszönte meg a partnereinek azt a hozzájárulást, amivel 13,5 %-os utasforgalmi- és 14,9 %-os légi teherszállítási növekedést elérve Európa egyik leggyorsabban fejlődő légikikötőjévé válhatott a magyar főváros repülőtere.

bud_award_gala_group_photo.jpg

14,9 millió érkező és induló utas, 146 ezer tonna légi teheráru – egyebek mellett ezek a tények jelezték 2018-ban, hogy mekkora forgalmat is bonyolított a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A magyar főváros légikikötője ezzel a növekedési ütemmel Európa élvonalába tornázta fel magát. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér több tízezer embernek a munkahelye, a dél-pesti régió legnagyobb munkáltatója is egyben, ahol több, mint száz különféle vállalat, hatóság és légitársaság dolgozik azon, hogy a budapesti utasok kényelmesen és biztonságosan szállhassanak repülőre. Ezeket a közös erőfeszítéseket ismerte el a Budapest Airport, amikor tegnap este az 1. Terminál épületében megtartott gálaünnepségen elismerő díjakat adott át a legjobban teljesítő partnerek képviselőinek.

budad18.JPG

A díjak átadásakor a megjelent több, mint 300 vendég előtt Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója hangsúlyozta: „Egyszerre megtiszteltetés és büszkeség is a számomra, hogy személyesen is köszönetet mondhatok valamennyi partnerünknek a tavalyi évi különlegesen értékes hozzájárulásukért a közösen elért teljesítményhez. Az ő kitartó és jelentős erőfeszítéseik nélkül nem zárhattunk volna tavaly újabb rekordévet és nem fejleszthettük volna tovább a repülőteret.

Fénykép: Budapest Airport

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!