Új járatokkal nyitja a telet Budapesten a Wizz Air!

A Wizz Air elindítja legújabb útvonalait budapesti bázisáról. Az Egyesült királyságbeli Doncaster mától, az izraeli Eilat pedig november 9-től érhető el Budapestről hetente két járattal. A járatokra a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil alkalmazáson keresztül lehet helyeket foglalni már 6990 forinttól. A viteldíj tartalmaz egy legfeljebb 40x30x20cm-es kézipoggyászt is, amely ingyenesen felvihető a fedélzetre.

bud_dsa_1_1.jpg

Doncaster, a természeti erőforrásait kiaknázva fejlődő Dél-Yorkshire-ben található egykori iparváros környékén a viktoriánus kor kedvelői számára is számos látnivaló akad. Izrael legdélebbi városa, a Vörös-tenger északi partján fekvő Eilat nyüzsgő üdülőhely, amely nagyszerű menedéket kínál azok számára, akik az otthoni telet kívánják maguk mögött hagyni. Az ide látogatók egyaránt megcsodálhatják a város csodálatos tengerpartjait, korallzátonyait, pezsgő éjszakai életét, valamint a környék lélegzetelállító sivatagi tájait.

A Wizz Air immár összesen 81 alacsony viteldíjas járatot kínál 31 országba budapesti és debreceni bázisáról, Európa minden tájához megfizethető hozzáférést biztosítva üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt.

 2018 első 9 hónapjában a Wizz Air több mint 4 millió utast szállított alacsony viteldíjas járatain, ami éves szinten több mint 20%-os növekedést jelent. Az idei évben a Wizz Air több mint 3000 munkahelyet biztosít országszerte a kapcsolódó iparágakban.

 

Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „Nagyon örülünk új járataink indulásának, melyekkel összekötjük Budapestet és Doncaster-Sheffield, illetve Eilat városát. Biztosak vagyunk benne, hogy magyar utasaink örömmel látogatnak majd az angliai Dél-Yorkshire-be és a Vörös-tenger izraeli partjára is, ami a téli szezonban is tökéletes kikapcsolódást ígér. Barátságos magyar személyzetünk mindenkit mosolyogva vár a Wizz Air fedélzetén!”

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!