12 hónap alatt 30 millió utas a Wizz Air járatain

32105155_2236326856394297_1307789821913071616_n.jpg

A Wizz Air ma közzétette legújabb statisztikáit, melyek szerint a légitársaság történetének legjobb 12 hónapos időszakát zárta. Rekordszámú, több mint 30 millió utas választotta a Wizz Airt az elmúlt év során, ami 24%-os növekedést jelent az azt megelőző 12 hónaphoz képest.

A Wizz Air március elején indított nagyszabású fejlesztése részeként mindössze 17 hét alatt heti 700 új indulást ad menetrendjéhez, és 21 új Airbus repülőgéppel bővíti flottáját. Félidőben, a nyolcadik hétnél a légitársaság már 34 új útvonalat indított el Európa-szerte, ezek közül három: a Budapest-Basel, a Budapest-Stavanger és a Budapest-Athén a hazai utazási kínálatot bővíti. A teljes WIZZ-hálózatot tekintve eddig három új célállomás mutatkozott be: Athén, az ukrajnai Kharkiv (Harkov), valamint Bécs. A légitársaság összesen nyolc új gépet állított szolgálatba négy bázison az elmúlt hetekben, ebből kettő a Budapesti flottához csatlakozott. A flottabővítéssel a Wizz Air a helyi közösségek fejlődését is biztosítja, a piac stimulálásán és új munkahelyek teremtésén keresztül.

A szemfüles utazók a közösségi média csatornáin a #WIZZaroundEurope követésével izgalmas nyereményekhez juthatnak. Az elmúlt hetekben már 15 WIZZ vouchert nyertek a szerencsések összesen 8000 euró értékben, amellyel felfedezhető a Wizz Air sokszínű hálózatának több mint 140 úti célja.

Sorina Ratz, a Wizz Air megbízott vállalati kommunikációs vezetője elmondta:Büszkék vagyunk arra, hogy a WIZZ sikertörténetének legújabb mérföldkövére az elmúlt 12 hónapos időszakban elért új utasrekorddal. Több mint 30 millió utas választotta üzleti vagy szabadidős utazásához a Wizz Air páratlan értékű járatait széles és sokszínű hálózatunkban. Továbbra is Európa egyik leggyorsabban fejlődő légitársasága vagyunk, évről-évre erős, két számjegyű növekedéssel. Arra biztatjuk utasainkat, hogy fedezzék fel a WIZZ hálózatát Európában és a kontinensen túl is, személyzetünk pedig készen áll, hogy egy mosollyal üdvözöljön mindenkit a fedélzeten.”

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!