Új csomagfóliázó kibővített szolgáltatásokkal a Budapest Airporton!

img_1193_small.jpgA korábbihoz hasonló árfekvésben, de kibővített szolgáltatási palettával lépett munkába a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az új csomagfóliázás szolgáltató. Az Excess Baggage Company-t tenderen választotta ki a Budapest Airport.

Április első napjai óta új bőröndfóliázó gépek jelentek meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A és 2B terminálján is az indulási szinten. A jelentős nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező Excess Baggage vállalat eszközei és munkatársai a feladott csomagok nagyobb biztonsága érdekében kínálják szolgáltatásukat az utasoknak. A bőröndök fóliázása egyformán fontos azoknak, akik csak egy útra vállalkoznak, mint azoknak, akik távoli földrészekre indulnak átszállással. A fóliázás megfelelő védelmet nyújt a feladott bőröndök védelme érdekében.

Az Excess Baggage – miközben megőrizte a korábbi egyszerű fóliázás 2 500 forintos árszintjét – néhány új szolgáltatást is kínál. Így például a feladott és befóliázott poggyászokra ott a helyszínen lehet kiegészítő biztosítást is kötni. Ezen felül a cég munkatársaitól a jövőben akár új bőröndöt is lehet vásárolni, vagy a külföldiek számára magyarországi SIM-kártyát is értékesítenek. Az Excess Baggage eddig elsősorban Nyugat-Európában volt jelen, közép-európai terjeszkedésének első sikeres állomása Budapest, pontosabban a budapesti repülőtér.

A Budapest Airport büszke, hogy 2018. április elejétől kezdve kereskedelmi partnereinek sorában üdvözölheti az Excess Baggage vállalatot. Elkötelezettségük, a piaci innováció, a felkészültségük és nem utolsósorban a kereskedelmi ajánlatuk alapján nyerték meg az öt évre szóló szolgáltatási tendert” – hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója, aki nagyra értékelte, hogy a cég nemzetközi terjeszkedésének egyik fontos állomásként Budapestet jelölte meg. Hozzátette: „Egészen biztos vagyok abban, hogy az Excess Baggage által kínált széles körű szolgáltatások gyorsan népszerűvé válnak az utasok körében és budapesti működésük hatalmas sikert arat.”

Nagy örömünkre szolgál, hogy megjelenhettünk a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is. A Budapest Airport jelenti az első, megfelelő irányban tett lépést közép-európai terjeszkedési terveink megvalósításának útján. Szeretnénk széleskörű szolgáltatásokkal megjelenni Magyarország legforgalmasabb repülőterének, a Budapest Airport 13,1 millió utasa előtt.” mondta David Eliott, az Excess Baggage vállalat vezérigazgatója.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!