Meglepetés hozott az idei Én Légitársaságom díjtátadó!

27858393_987504921406594_7212861253660138016_n.jpgIdén már hatodik alkalommal kerültek átadásra, több kategóriában a már-már hagyománnyá vált légitársasági elismerések az "Én Légitársaságom" díjkiosztóján, melynek eredményeit a magyar utasok szöveges és csillagok általi értékelésének sokasága adta. Tavalyhoz hasonlóan az idei év is tartogatott meglepetést, hiszen egy olyan légitársaság álhatott az összesített pontok alapján a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, akinek ez korábban még egyszer sem siekrült. Az idei évben közel 8 ezer értékelés érkezett, melynek száma évről-évre növekszik.

A repjegy.hu, és a Travelo utazási oldal által szervezett eseményen idén már nem hat, hanem hét kategóriában (1. Kedvenc légitársaság, 2. A legkedvesebb légiutaskísérő, 3. A legjobb fedélzeti ellátás, 4. A legjobb menetrend, 5. A legjobb kommunikáció, 6. A legjobb ár-érték arány 7.Legtöbb értékelést kapott légitársaság) kerültek kiosztásra elismerések.

Az idei év legnagyobb meglepetését maguk a magyar utazók okozták, azzal, hogy a Qatar Airways és az Emirates több éves első helyét megdöntve, az összesített szavazatok alapján Izrael nemzeti légitársasága, az EL AL lett a hazai utazók kedvenc légitársasága. Az EL AL mindezek mellett még további öt kategóriában ért el dobogós, sőt ezek közül kettőben első helyezést is.

Második helyen végzett összesített pontok alapján az Emirates, akit az elmúlt három évben nem lehetett letaszítani az első helyről. Őt követi a harmadik helyen a dohai központú, ötcsillagos légitársaság a Qatar Airways.

További kategóriák és helyezések:

Legkedvesebb légiutaskísérők:

  1. EL AL
  2. Emirates
  3. Qatar Airways

Legjobb fedélzeti ellátás

  1. Emirates - öt éve veretlen ebben a kategóriában
  2. El AL
  3. Qatar Airways

Legjobb menetrend

  1. Finnair
  2. EL AL
  3. SWISS International Air Lines

Legjobb ár-érték arányt nyújtó légitársaság

  1. Qatar Airways
  2. El AL
  3. Emirates

Legjobb kommunikáció

  1. EL AL
  2. Emirates
  3. Qatar Airways

Különdíj

A legtöbb értékelést kapott légitársaság: Wizz Air

Nagy változásra készül az idei első helyezett Budapesten is!

more-flights-cancelled-in-el-al-pilots-dispute-1024x688.jpg

EL AL & UP by EL AL Fénykép: hamodia

Idén október 15-től nagy változások lesznek az EL AL budapesti és európai járathálózatának rendszerében. A légitársaság UP márkanévvel repült járatai egész Európában, így Budapesten is megszűnnek. Helyettük a régebről már jól ismert EL AL járatok lesznek elérhetőek az utazók számára. De nem csak a festés, az arculat és a repülőgépek kabinja, valamint szolgáltatási színvonala változik, hanem a légitársaság árazása is, mely során még idén tavasztól bevezetnek 3 új árkategóriát: a Lite-t, a Classic-ot és a Flex-et, hogy még kedvezőbb árakkal csábítsák utazásra az Izraelbe, vagy hazánkba tartó utasaikat. 

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!