Asztana, Teherán - új járatokat indíthat a LOT

astana_lot_n.jpgA Lengyel nemzeti légitársaság új járatok indítását tervezi a Varsó-Asztana, és Varsó-Teherán útvonalon, - olvasható a lengyel Pasazer oldalán.

Ezen útvonalak beindításával a LOT lenne a legelső légitársaság a régióból, mely közvetlen járatokat kínálna a két ország fővárosába. A kazahsztáni, és iráni járatnyitást erősíti, hogy a lengyel légitársaság, már korábban benyújtotta menetrendszerinti járatok üzemeltetéséhez szükséges engedélykérelmét mind két útvonalra vonatkozóan a Polgári Légiközlekedési Hatósághoz. Az új járatok várhatóan még idén nyáron elindulhatnak a LOT legújabb Boeing 737-800-as típusú repülőgépeivel.

A LOT mellett Kazahsztán nemzeti légitársaság az Air Astana is járatokat indítana Varsóba, és mellette a régió más városaiba is köztük Budapestre, vagy Prágába.

Új hosszútávú útvonallal is gazdagodik a LOT kínálata

A légitársaság 2017. július 2-től újraindítja Krakkó-Chicago non-stop járatát. A Boeing 787-8 típusú Dreamliner repülőgépek hetente 1 alkalommal fognak közlekedni a két város között. Az útvonalon útóljára 2010. októberében üzemeltetett járatokat a LOT.

Forrás: airlineroute

Kép: pasazer

 

További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!