Éjszaka is fog Emirates járat indulni Budapestről

Alig két hetet jelentette be a flydubai, hogy szeptember végétől végre elindítja Budapest és Dubaj közötti járatát, amely az éjjeli órákban fog közlekedni, erre a mai napon az Emirates bejelentette, hogy heti két járatát szintén az éjjeli órákban fogja elindítani a magyar fővárosból új járatszámmal már júliustól.

Friss: Óriási az érdeklődés a Maldív-szigetek iránt...

Hivatalosan is bejelentette az Emirates, hogy július 12-től heti négyre növeli Budapest-Dubaj között közlekedő járatai számát, illetve módosítja menetrendjét az átszálló és a Dubajba érkező utasok kényelme érdekében, és hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson az utazások tervezéséhez a légitársaság hálózatán belül a nyár folyamán elérhető 90 úti célra. Az új járat hétfőnként repül, kiegészítve a már meglévő szerdai, pénteki és vasárnapi járatokat.

Az EK 112-es számú járat hétfőn és pénteken Budapestről 16 órakor indul és helyi idő szerint 23 óra 20 perckor landol Dubajban. Visszafelé az EK 111-es számú járat szintén hétfőn és pénteken helyi idő szerint 10 óra 30 perckor száll fel és 14 óra 25 perckor érkezik Budapestre. Emellett szerdán és szombaton elindul az EK113/114-es járat Budapest és Dubaj között, mely magyar idő szerint 22:40-kor száll fel, és másnap, helyi idő szerint hajnali 6 órakor landol Dubajban. Visszafelé az EK113-as járat menetrendje a következőképp alakul: helyi idő szerint 16:10-kor száll fel Dubajban, és magyar idő szerint 20:05-kor landol Budapesten.

A Budapest-Dubaj útvonalon továbbra is a szélestörzsű Boeing 777-300ER típusú gép teljesít szolgálatot. Jegyeket az emirates.com weboldalon, az Emirates jegyértékesítő irodáiban, illetve utazási irodáknál lehet foglalni. A bővítésnek köszönhetően nagyobb rugalmasságot, kényelmesebb átszállást és több választási lehetőséget élvezhetnek az utasok, amikor Dubajba vagy más úti célokra – köztük a magyarok körében népszerű üdülőhelyekre, a Maldív-, és Seychelle-szigetekre, Kenyára, Phuketre (Thaiföld) vagy Zanzibárra – tervezik utazásukat. Az Emirates codeshare partnere, a flydubai révén még több úti cél érhető el kényelmes dubaji átszállással.