Új viteldíjcsomagot vezetett be a Wizz Air

wizzgo.jpg

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma új terméket mutatott be. A “WIZZ Go” a meglévő “WIZZ Plus” csomag (korábban: Plus viteldíjcsomag) mellett  nagyobb rugalmasságot nyújt az utasoknak.

A “WIZZ Go” és a “WIZZ Plus” egyaránt alacsonyabb csomagdíjat és gyorsabb foglalást kínál a “Basic”, tehát az alap viteldíj (repülőjegy és kis kézipoggyász) és a kiegészítő szolgáltatások külön történő megvásárlásához képest.

Az új “WIZZ Go” a rutinos utazóknak szól, akik az alacsony viteldíjakat, a jó ár-érték arányú ajánlatokat kedvelik, és a legnépszerűbb WIZZ termékeket és szolgáltatásokat veszik igénybe. A “WIZZ Go” nagyméretű kézipoggyászt, egy 23 kg-os feladott poggyászt és ülőhelyválasztást tartalmaz (kivéve az első sorra és a nagyobb lábterű ülésekre).

A Wizz Air “WIZZ Plus” csomagja még több szolgáltatást és előnyt kínál a nagyobb rugalmasságot és maximális kényelmet igénylő utasoknak az utazás teljes ideje alatt: az online jegyfoglalástól a célállomásra érkezésig. A “WIZZ Plus” tartalmazza a 32 kg-os feladott poggyászt, nagyméretű kézipoggyászt, repülőtéri utasfelvételt, WIZZ Flex opciót az utazási időpont megváltoztatására, prémium ülőhelyválasztást (beleértve az első sort és a nagyobb lábterű üléseket is) és elsőbbségi beszállást, amellyel egyúttal egy további kis személyes csomagot is a fedélzetre vihetnek az utasok.

Mától kezdve a WIZZ utasai a légitársaság több mint 450 útvonala közül bármelyikre foglalhatnak akár “WIZZ Go”, akár “WIZZ Plus” viteldíjcsomagot a wizzair.com oldalon.

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta: “A WIZZ Go csomagot a rutinos utazók részére terveztük, akik nem akarnak bajlódni az ülőhelyválasztással és a csomaggal. Ez a köztes megoldás sok utasunknak fog tetszeni, akik többre vágynak, mint az alapcsomag, de nem igénylik a teljes WIZZ Plus ajánlatot. Mivel ügyfeleink igényei sokfélék, igyekszünk olyan termékekkel szolgálni, amelyek a leginkább kielégítik ezeket.”

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog