Már biztos, hogy Los Angeles városába is repülhet az Austrian Airlines!

Az elmúlt percekben jelentette be az osztrák nemzeti légitársaság, az Austrian Airlines, hogy jövőre egy új amerikai desztinációt vesz fel útvonalhálózatába. Az új város nem más lesz mint "az angyalok városa" Los- Angeles.

Az új Bécs-Los Angeles non-stop Austrian járat 2017. április 10-én fog elindulni. A két város között hetente 6 alkalommal fognak az Austrian Airlines legnagyobb Boeing 777-200ER típusú repülőgépei közlekedni. 

Magyar utasok számára is vonzó lehet az új járat!

Azon magyar utazók, akik Los-Angelesbe szerettek volna repülni München, Frankfurt, vagy Düsseldorf repülőtere volt eddig a legközelebbi átszállási pont, ahonnan el tudtak jutni a céljukhoz. Az Austrian Airlines új járatának köszönhetően, már a közelebbi bécsi repülőtérről is könnyen, és gyorsan elérhetővé válik a nyugati part fővárosa. Ennek köszönhetően 15 óra 30 perc alatt Los-Angeles városába lehetünk Budapestről. Vissza irányba pedig 18 óra alatt érhetünk Budapestre a bécsi átszállás idejét is belekalkulálva.

Menetrend:

A járat Bécsből a hétfői, keddi, szerdai, csütörtöki, pénteki, és szombati napokon fog közlekedni!

Bécsből a Los-Angeles-i járat (OS81) 10:00-kor szál fel, és helyi idő szerint 13:30-kor landol Los-Angelesben. Ezen járat könnyen elérhető az AUA reggel 7:00-kor Budapestről induló járatával.

Míg a Bécsbe tartó járat (OS82) helyi idő szerint 15:05-kor indul Los-Angelesből, és 12:00-ra érkezik Bécs nemzetközi repülőterére. Vissza irányba viszont, már csak a későbbi 17:20-as Budapesti járattal lehet hazaérni.

Az új LA járatra már foglalhatóak jegyek az Austrian Airlines honlapján. Próbafoglalás során az első járatokra a legolcsóbb Economy jegyet választva 193  ezer Ft-ba kerülne az oda-vissza útra szóló repülőjegy.

Az Austrian nagy hangsúlyt fektet hosszútávú járathálózatának fejlesztésére!

Az elmúlt időszakban számtalan új hosszútávú járatot indított az osztrák légitársaság. Nemrégen Hong-Kong, és Shanghaj városa került a hosszútávú desztinációinak a listájára. A most bejelentett LA járat a légitársaság 7-dik Észak- amerikai úticélja. Így az Austrian jelenleg 7 non-stop, közvetlen járatot biztosít a bécsi légikikötőből Észak-Amerika nagyvárosaiba: Toronto, Chicago, Miami, Washington, Newark, és New York.

 

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog

Kép: Austrian