Lakosztály várja majd a business utasokat a Delta Airlines járatain!

delta350.jpg

Úgy tűnik a Közel-keleti légitársaságok által nyújtott minőség útjára lép az amerikai Delta Airlines. A légitársaság a héten mutatta be új business class kabin termékét, mellyel a Delta lesz az egyetlen amerikai légitársaság, aki úgynevezett lakosztályt kínál a business utasai számára.

A Delta Airlines lesz az első a világon, aki utasai számára az úgynevezett all-suite business class szolgáltatást fogja nyújtani bizonyos hosszútávú járatain. A szolgáltatás bevezetése 2017. ősze során várható a légitársaság legújabb Airbus A350-es repülőgépeinek forgalomba állásával egy időben. Az amerikai légitársaság az új business szolgáltatást a Delta One suite névvel látta el. Az A350-es gépekbe 35 db all-suite business ülést fognak beépíteni. Ezen ülések mindegyike teljes mértékben dönthető lesz, és magasított fallal, valamint tolóajtóval lesz elválasztva a többi üléstől. A lakosztály ezen felül személyre szabható világítással, memória hab fejtámlával, és 18 hüvelykes nagy felbontású fedélzeti monitorral is rendelkezni fog. Ezzel a képernyő mérettel szintén az első helyre emelkedik az amerikai légitársaságok közül a Delta Airlines, mivel ekkora méretű képernyő jelenleg egyik amerikai légitársaság fedélzetén sem található.

delta-a350-suite-2.jpg

A Delta One suite szolgáltatás az A350-es gépeken való debütálást követően a légitársaság Boeing 777-es gépein is meg fog jelenni, várhatóan 2018 tavaszára.

A Delta Airlines, még 2014. novemberében rendelt 25 db A350-900s repülőgépet a kiöregedő Boeing 747-es flotta cseregépeként. A Delta számításai szerint az A350-es gépek forgalomba állásával 20%-al javulni fognak a működési költségeiknek a mutatói.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: airwaysnews

Kép: Delta Airlines