Mostantól már Várnába is utazhatunk Budapestről

wizzvarna.jpg

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon elindította közvetlen járatát Budapestről Várnába, a bolgár tengerpart népszerű nyaralócélpontjába. Az első járat kevéssel déli 12 óra előtt indult, fedélzetén 156 utassal. A legújabb nyári útvonal szeptember 18-ig heti kétszer, szerdánként és vasárnaponként üzemel. Jegyek már 6990 forinttól* kaphatók és a wizzair.com oldalon foglalhatók.

Várna a Fekete-tenger bolgár partszakaszának legnagyobb városa, egyben legérdekesebb, kozmopolita tengerparti üdülőhelye. Varázslatos hangulatát annak köszönheti, hogy egyszerre fontos turistacélpont, üzleti és egyetemi központ, tengeri kikötő, valamint a bolgár haditengerészet és a tengeri kereskedelem székhelye. Hosszú strandjával gazdag választékot kínál a tenger szerelmeseinek és a városnéző turistáknak egyaránt, akik pihenhetnek a parton, bebarangolhatják a hatalmas és gyönyörű tengerparti parkot, valamint felkereshetik a bolgár kultúrába bepillantást engedő történelmi helyeket és neves régészeti múzeumokat. Várna központjában található Bulgária legnagyobb római fürdőkomplexuma, emellett a város híres a világ legrégebbi, Kr.e. 4200-4600-ból származó arany ékszereiről, amelyeket a várnai Nekropoliszban fedeztek fel.

Hamarosan már három bolgár várossal is lesz légi kapcsolata Budapestnek!

A Wizz Air három útvonalon köti össze Magyarországot Bulgáriával: a Budapest-Burgasz, Budapest-Várna és a november elsején induló Budapest-Szófia járatokkal. A WIZZ magyarországi repülőtereiről, Budapestről és Debrecenből összesen 56 útvonalat kínál 22 országba.

Tamara Vallois, a Wizz Air kommunikációs vezetője elmondta: „Nagy örömmel indítunk el a mai napon egy újabb nagyszerű nyaraló útvonalat Magyarországról. Várna is csatlakozik a Magyarországról elérhető nyári üdülő úticéljaink nagy választékához, mint a görög szigetek közül Rodosz, Korfu, Kréta és Zakynthos, a spanyolországi Palma de Mallorca és Ibiza, Alghero Olaszországban és Burgasz Bulgáriában. Már csak egy hónap van hátra az iskola kezdetéig, így minden ügyfelünket arra biztatjuk, hogy foglalják le jól megérdemelt pihenésüket a kiváló tengerparti úticélok egyikében. Személyzetünk örömmel várja, hogy ügyfeleinket egy WIZZ mosollyal köszönthesse fiatal flottájának fedélzetén.”

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: WizzAir