Újabb ANA repülőgép kap Star Wars festést!

Ma délután mutatták be a Star Wars Celebration Europe rendezvényén Londonban a Japán ANA-All Nippon Airways legújabb Star Wars festésű repülőgépét.

A repülőgép a film legendás karakterének C-3PO karakterének a mintáját fogja viselni. Szám szerint ez lesz az ANA negyedik Star Wars tematikát követő repülőgépfestése. A légitársaság 5 éves szerződést kötött, még 2015. áprilisában a The Walt Disney Company-val a Star Wars márkanév használatával kapcsolatban. Ennek a szerződésnek köszönhetően az ANA az első, és a mai napig egyetlen légitársaság a világon, akinek gépei a különleges Star Wars festést viselik magukon.

Az új C-3PO festést a légitársaság egyik Boeing 777-200ER típusú repülőgépe fogja viselni, és várhatóan 2017. márciusától fog forgalomba állni a belföldi járatokon. Az ANA Star Wars "mániája" összhangba van a légitársaság azon stratégiájával, melynek célja, hogy tovább fokozza nemzetközi jelenlétét, és ismeretségét.

A most bejelentett C-3PO festés mellett a légitársaságnak már van egy R2-D2 festésű Boeing 787-9 típusú, egy BB-8 festésű Boeing 777-300ER, és egy R2-D2/BB-8 festésű Boeing 767-300ER típusú repülőgépe is.

Az ANA az európai városok közül csak London, Párizs, Brüsszel, Düsseldorf, Fraknfurt, München városaiba közlekedtet menetrendszerinti járatokat Tokióból.

Balról jobbra: BB-8, R2-D2, R2-D2/BB-8

 

Íme videón is a most bemutatott C-3PO 777-es repülőgép

 

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: ftnnews

Kép: CNN