Irány Velence az easyjet új budapesti járatával!

Új járatot indít az olaszországi Velence városába Budapestről az angol low-cost légitársaság az easyjet. Az új desztinációval együtt a légitársaság már 7 különböző városba kínál közvetlen járatokat Budapestről.

Az új útvonalon az easyjet gépei 2016. október 31-től kezdve repülnek majd hetente három alkalommal Velence Marco Polo repülőterére. A legolcsóbb jegyek 8 ezer forinttól kezdődnek egy irányba.

Bogáts Balázs a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője elmondta: " Az easyjet új útvonalának bejelentése nagyszerű hír mind a repülőtér, mind azon utasok számára, akik szeretik az olasz kultúra, és gasztronómia sokszínűségét, az olasz életérzést. A járat sikerességéhez minden adott, hiszen a tavalyi évben több mint 16 ezer utas repült közvetetten Budapestről Velence városába."

Az új összeköttetésnek köszönhetően a budapesti repülőtérről már 10 Olasz város lesz elérhető közvetlen járattal.

Az easyjet Velencei útvonala a légitársaság második új desztinációja az idei évben Budapestről. Az új velencei járaton kívül az easyjet Budapestről közvetlenül repül London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Basel, és Genf városaiba.

Utoljára 2012-ben a szintén low-cost spanyol Volotea légitársaság jelentette be, hogy járatokat indít az útvonalon, azonban e járatok el sem indultak végül.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: Budapest Airport

Kép: anna.aero