5 csillagos légitársaság lett az EVA Air!

5 csillagos minősítést kapott a SKYTRAX szervezettől a tajvani EVA Air légitársaság, mely immár a 8. társaság aki birtokolhatja e megtisztelő rangot.

A Skytrax légiközlekedési tanácsadó és minőségértékelő szervezet vezérigazgatója Edward Plaisted ma ünnepélyes keretek között adta át Tajpejben a légitársaság számára az elismerő címet. Az EVA elnöke Steve Lin beszédében kiemelte, hogy az 5 csillagos minősítés nagy megtiszteltetés, és egyben nagy felelősség a légitársaság számára, de rendkívül örvendetes hír is, mivel a kemény munka, a minőségi szolgáltatások és a magas biztonsági színvonal meghozta a gyümölcsét.

A SKYTRAX 5 csillagos  díj a legmagasabb szintű minőségi elismerés a légiközlekedésben. A légitársaságnál a minősítéshez szükséges vizsgálati folyamatok már tavaly májusában megkezdődtek, mely során minőségellenőrök 800 különböző területen folytattak le vizsgálatokat a légitársaságnál.

Az EVA Air a díjjal egy olyan elit csoporthoz csatlakozott melynek tagjai: All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways és a Singapore Airlines.

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben.

A légitáraság több mint 40 célállomásra üzemeltet járatokat. Az úti célok között ázsiai, észak-amerikai, ausztrál és európai városok szerepelnek.

A légitársaság központja Tajpejben van, fő repülőtere a tajvani  Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és magas szintű biztonságáról. Fennállása óta sosem szenvedett el személyi sérüléssel járó balesetet.

Az EVA Air 5 csillagos szolgáltatásai a magyar utasok számára legközelebb Bécsből érhető el a Bécs – Bangkok - Tajpej járat által.

Az EVA Air magyarországi képviseletét az AVIAREPS Magyarország látja el.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és osszad meg másokkal is!

Forrás: EVA Air