A'la carte menüt kínál economy osztályán az Air Transat!

Újdonsággal drukkolt elő a kanadai szabadidős légitársaság az Air Transat, ugyanis mostantól minden tengerentúli járata economy osztályán, így a hamarosan újrainduló budapesti járaton is biztosítja az a'la carte fedélzeti menüt Bistro stílusban.

A kanadai Air Transat légitársaság tengerentúli járatainak economy osztályán bevezette az új stílusú a’la carte fedélzeti ellátását Euro Bistro néven. A járatokon ezentúl 6 féle friss, egészséges és közkedvelt ételek közül válogathatnak az utasok.

A vadonatúj koncepciót és a menü kínálatot is tesztelte a légitársaság utasai körében.  A visszajelzések 98%-ban pozitívak voltak, az utasok értékelték a széles választékot, a divatos ételeket, a finom és friss ízeket.

Az új választékban megtalálhatóak  a mostanában közkedvelt melegen tálalt szendvicsek, mint például  bagett füstölt marhahússal, karamellizált hagymával és tormával ízesítve; szezámmagos chibatta füstölt sonkával, brie sajttal és áfonyával töltve és a vegetáriánusoknak ajánlott hagymás bagett grillezett zöldségekkel, aszalt paradicsommal és Provolone sajttal. A kínálatban a szendvicseken kívül vegetáriánus sushi és csirke wrap is szerepel. A frissen készített ízletes ételek mellé finom desszertet és egy pohár bort szolgálnak fel az utasoknak.

A főétkezésen kívüli bár szerviz és reggeli/snack továbbra is változatlanul a kínálatban marad.

 Az Air Transat légitársaság magyarországi képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: AVIAREPS