Budapest-Amszterdam járatot indít az easyjet!

Itt a már nagyon várt bejelentés az angol low-cost easyjet légitársaságtól, ugyanis hosszas pedzegetés után végre elindítja Budapest, és Amszterdam Schiphol repülőtere között közlekedő járatát. Az új járat árversenyt generál az útvonalon, mivel eddig azt egyedül a holland Királyi égitársaság a KLM repülte.

Jó hír azoknak, akik szeretik a szabadságot, Van Gogh-ot és imádnak biciklizni: 2017. februártól az easyJet új járatot indít Budapest és Amszterdam között. A diszkont légitársaság Hollandia központi repülőterére, a város közvetlen közelében található Schiphol-ra repül.

Az easyJet diszkont légitársaság heti három járatot indít Budapestről a holland fővárosba, Amszterdamba 2017. február 6-tól. Jegyek irányonként már 10 000 forinttól foglalhatók az easyJet weboldalán.* A fehér-narancsságra Airbus A319-es gépek heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken repülnek a két főváros között, ami ideális az üzleti utasoknak, a kirándulóknak és azoknak is, akik egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni Amszterdamban. Az új járat indításával a légitársaság egy valós piaci igényre válaszol, hiszen Budapest és Amszterdam között eddig nem volt közvetlen, diszkont légitársaság által biztosított légi összeköttetés.

Thomas Haagensen, az easyJet Észak-Európáért felelős vezetője elmondta: „Örülünk, hogy egy újabb útvonalat jelenthetünk be az easyJet-nél. A holland és a magyar város között közlekedő heti három járattal megfizethető áron utazhatnak a kirándulók és az üzleti útra indulók is. Amszterdam már a nyolcadik város az easyJet kínálatában, ami közvetlen járattal elérhető Budapestről London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel, Genf, és az októberben induló velencei járat után.”

(Az útvonalat eddig egyedüliként repülő KLM a nyári menetrendi időszak alatt napi 4 járatpárt biztosít a két város között.)

(*Egyirányú út ára személyenként, két személyre való foglalás esetén.  Az ár tartalmazza az adminisztrációs díjat és reptéri illetéket. További díjakat számolunk fel extra poggyász esetén. Részletek a www.easyjet.com/hu oldalon. Az árak 2017.02.06-tól 2017.03.25-ig bezáruló foglalásokra, a BUDAMS járatokon érvényesek.)

 

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog

Kép: wikpedia