Lesz olyan budapesti Ryanair járat, ami csak október végén indulhat újra, ha egyáltalán újraindul

A Ryanair foglalási rendszerében is megjelent a sokadik, de remélhetőleg most már a végleges újraindulási tervezet. A fapados sajtóközleménye alapján a tervezett útvonalak 90 százalékát szeretnék repülni június végétől, de csupán csak 40 százalékos kapacitással. Budapesten ez úgy látszik kevesebb lesz.

Ryanair CEO warns hard Brexit will ground flights – EURACTIV.com

Fotó: EurAcitv

Újra megváltoztatta járatainak újraindulási időpontjait a Ryanair. A mostani változtatással június végén 11 budapesti járatot tervez újraindítani a légitársaság. A lenti lista alapján érdekes, hogy sok járat már csak a téli menetrendi időszaktól, azaz október végével indulhat újra. Emellett vannak olyan vonalak is, amelyek kikerültek a menetrendből, vagy a pontos menetrendjüket majd a későbbiekben újra visszatöltik.

A járatok korábbi indulási gyakorisága ritkításon esett át, amit majd a későbbiekben fokozatosan állítanának vissza.

A kiszámíthatatlan határnyitások és a korlátozó intézkedések miatt viszont mindenképp számolni kell azzal, hogy e menetrendet is bármikor változtatásokon eshet át!

A tervezett indulások:

Június: Athén, Barcelona, Milánó, Berlin, Brüsszel, Koppenhága, Edinburgh, Madrid, Malaga, Manchester, Róma, Tel-Aviv

Július: Bari, Bristol, Cagliari, Catania, Cork, Dublin, East Midlands, Göteborg, Harkov, Lisszabon, Lviv, Málta, Marseille, Nápoly, Odessza, Páfosz, Pisa, Porto, Sevilla, Valencia, Szaloniki, Korfu, Mallorca

Augusztus: Billund, Palermo

Október: Ammán, Párizs, Bordeaux, Lappeenrata, Luxemburg, Nürnberg, Poznan, Prága, Velence, Toulouse, Eilat

A foglalásból kikerült járatok: Rimini, Tampere, Zadar, Míkonosz, Kréta, Preveza