Már Budapestre is könnyebben juthatnak el a SriLankan Airlines utasok!

Kibővítette kódmegosztási partnerségét a Qatar Airways és a SriLankan Airlines, amelynek köszönhetően a katari légitársaság budapesti jártára is felkerült a colombói központú SriLankan Airlines kódja. A két Oneworld szövetséges tovább mélyített kódmegosztási kapcsolata a magyar fővároson kívül további 17  útvonalat is érint Észak- és Dél-Amerikában, Közel-Keleten, valamint Európában.

srilankan-qr-ul.jpg

A SriLankan Airlines utasoknak mostantól lehetősége van Dohán keresztül egyetlen átszállással a Qatar Airways járathálózatán keresztül eljutni olyan városokba, mint Budapest, Varsó, Casablanca, Lisszabon, Isztambul Baku, Belgrád, Prága, Sao Paulo, Boston, Washington vagy Houston.

Colombo városa Budapestről a Qatar Airways járataival 1 óra 20 és 1 óra 55 perces átszállási időkkel érhető el az ötcsillagos dohai reptéren keresztül.

 

 

Vipula Gunatilleka, a SriLankan Airlines csoport vezérigazgatója elmondta: „A SriLankan örömmel mutatja be új új utazási lehetőségeit az ügyfelei számára szerte a világon. Az évek során szoros együttműködést alakítottunk ki a Qatar Airways-szel, melyet első osztályú légitársaságnak tekintünk. ”

A Qatar Airways Group vezérigazgatója Akbar Al Baker elmondta: „ A 2016-ban kötött kódmegosztási egyezmény mindkét légitársaság  számára jelentős előnyt, páratlan szolgáltatásokat és zökkenőmentes összeköttetéseket hozott. A Qatar Airways és a SriLankan Airlines közötti együttműködés kibővítése természetes következő lépés a szoros partnerségünk megerősítésében. ”

Forrás: bizenglish.adaderana.lk

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot