Folytatja Tampere-Budapest járatát a Ryanair!

Úgy tűnt a korábban bejelentett új Lappeenranta járat elindulását követően a Ryanair dobni fogja a Tampere-Budapest vonalát. Az ír fapados azonban egy rövid téli szünet után tavasztól újra visszahozza e járatát köszönhetően a finn felekkel folytatott kitartó tárgyalásoknak. 

ryanair_tampere_20160401.jpg

Fénykép: finavia

 

Március 29-től újra lesz közvetlen légi járat Budapest és finnországi Tampere városa között. A közvetlen kapcsolat hetente kétszer fog fennállni, a szerdai és vasárnapi napokon.

A Ryanair gépei a szerdai napokon 18:05-kor szállnak fel Budapestről és 21:40-kor érkeznek meg Tamperébe, ahonnan 22:05-kor indulnak vissza, és 23:40-re érnek a magyar fővárosba vissza.

A vasárnapi napokon a gépek 16:25-kor szálnak fel Budapestről, majd 20:00-kor landolnak Tampere repülőterén, ahonnan 20:25-kor indulnak vissza, és 22:00-kor szállnak le Budapesten.

A Tampere vonal mellett a most télen indított új Lappeenranta vonal is működni fog a nyári időszakban a hétfői és pénteki napokon.

"Fantasztikus hír, hogy a Ryanair járatai Tampereből folytatódnak. Keményen dolgoztunk az a régióval együtt annak érdekében, hogy a Ryanair üzemeltessen járatokat Tampere és Budapest között. "- mondta Mari Nurminen, a Finavia regionális igazgatója és a Tampere-Pirkkala repülőtér igazgatója.

A Finavia tovább folytatja a tárgyalásokat a Ryanairrel és más légitársaságokkal új útvonalak megnyitása érdekében.

Forrás: lentoposti.fi

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!