Újra elérhető a First Class osztály az Emirates budapesti járatain!

Két év után újra elérhetővé tette a First Class kabintermékét az Emirates légitársaság a Budapest-Dubaj útvonalon közlekedő járatain. Így Ferihegyen jelenleg ismét csak az Emirates kínálja e kabintermék típust, egészen a júniusig amikor megérkezik Budapestre az első Shanghai Airlines géppel teljesített China Eastern Airlines járat, amin szintén elérhetővé válik a legmagasabb szintű szolgáltatáscsomag.

pb300587.jpg

Februártól újra háromosztályos elrendezésű Boeing 777-300ER repülőgépekkel teljesíti Budapest-Dubaj járatát az Emirates. Beszálláskor 2009-es évjáratú Dom Perignon Vintage pezsgővel várja megújult First Osztályának utasait az Emirates, így már Budapestről indulva is megtapasztalhatják a magyar utasok az exkluzív kabinok kényelmét és a prémium fedélzeti szolgáltatásokat. Jelenleg az Emirates az egyetlen légitársaság, amely First Osztályú utazást kínál a magyar fővárosból.

Egyedülálló prémium élményben lehet része a magyar utasoknak az Emirates First és Business Osztályain, többek között a díjnyertes séfek által készített, helyi konyha által inspirált gourmet fogásoknak, a kivételes bor- és italválogatásnak, vagy a gombnyomással ággyá alakítható, 1-2-1 elosztású üléseknek köszönhetően. A First Osztály utasai a páratlan diszkréciót biztosító, teljesen megújult privát kabinjaikban Bowers & Wilkins aktív zajszűrős fejhallgatójával élvezhetik a 4000 szórakoztató csatornát az ice fedélzeti szórakoztató rendszerében. Emellett a poggyász szabályozás is nagyvonalú, hiszen a Business Osztályon 40 kg, a First Osztályon pedig 50 kg poggyász feladására van lehetőség, a repülőtérre való kijutást pedig az opcionálisan igénybe vehető sofőrszolgáltatás teszi zökkenőmentessé.

Az Emirates EK 112-es számú járata 14:50-kor száll fel Budapestről és helyi idő szerint 23:05-kor érkezik meg Dubajba. Az utasok már 999 ezer Ft-tól élvezhetik a First Osztály előnyeit, míg a Business Osztályra 599 ezer Ft-tól foglalhatnak ülőhelyet, ha 2019. február 5. és 18. között vásárolják meg jegyüket.

A Dubajban átszálló prémium utasok a Business és First lounge-ban kényelmes és exkluzív környezetben várakozhatnak. Felfrissülhetnek a Dubai Nemzetközi Repülőtéren az Emirates lounge-ban található spa-kban, lazíthatnak a Moët & Chandon Champagne Lounge-ban, vagy dolgozhatnak a kiválóan felszerelt Business Centerben.

Az Emirates 2013-ban indította el napi járatát a Budapest-Dubaj útvonalon közvetlen összeköttetést kínálva a magyar utasoknak a közel-keleti metropoliszba, illetve elérhetővé téve 86 ország több mint 150 desztinációját egyetlen dubaji átszállással.

A First Class kabinterméket a légitársaság már 2015-ben bevezette elsőként a magyar piacon. Akkor az utasok a korábbi Airbus A330-as gépeken, majd a Boeing 777-es gépeken is elérhették a szolgálatatást, ez azonban 2017. februárjában megszűnt.

Fénykép: Emirates

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!