Még több járattal indul neki a jövő nyárnak Budapesten a British Airways!

Még mindig London az elsőszámú és legtöbb utas által igénybe vett légi útvonal Budapesten. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy a LOT által februárban elinduló London-City járatot követően az egyik legnagyobb Oneworld tag a British Airways a korábbi napi négy Budapest-London Heathrow járatát ötre emeli. A BA ezzel még több átszállást és rövidebb várakozási időt kínál saját, valamint code-share partnerei járatait használó utasai számára.

britishairways_216861929068387-916x516.jpg

2019. április 1-től a korábbi napi négy helyett, már naponta öt járatpárral fog Budapest és London legfontosabb repülőtere a Heathrow Airport között repülni a British Airways. A sűrítés alól a hétvégi járatok kivételt képeznek, hiszen ekkor marad továbbra is a korábbi napi négy járatpár. A BA így hetente öt új járatpárral bővíti budapesti jelenlétét a 2019-es nyári menetrendi időszakban, ami több ezer új ülőhelyet jelent London és a magyar főváros irányába.

Az új járat kódja BA0688/BA0689 lesz. Menetrendszerint 16:05-kor száll fel Londonból, majd 19:35-re érkezik meg Ferihegyre, ahonnan 20:15-kor indul tovább, majd 21:55-kor száll le a Heathrow repülőtéren (helyi idők).

A British Airways legutóbb 2016-ban vitt véghez sűrítést a budapesti járatain, ekkor a korábbi napi három járatát négyre emelte.

Az új British járatra már foglalhatóak jegyek a légitársaság weboldalán!

Fénykép: Bussinestraveller

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!