Íme az Air France új Economy és Premium Economy kabinjai!

Az Air France bemutatta új Economy és Premium Economy kabinkollekcióját, amely kialakításakor a magas minőségű utazási élményt helyezte a központba. Az új kollekció 15 db Airbus A330 gépen lesz elérhető 2019 januárjától. Az átalakulás keretein belül új színösszeállítást kaptak a kabinok, valamint új kiegészítő termékek és szolgáltatások lesznek elérhetőek a légitársaság hosszútávú járatain.

air-france.jpg

Economy, kényelem mindenkinek

Az Economy ülések ezentúl még nagyobb kényelmet nyújtanak:

  • több hely a karfák között (44 cm)
  • 118°-ig dönthető ergonomikus habbal párnázott ülésekben
  • 79 cm-es lábtér
  • nagyobb lehajtható tálcák és szélesebb, új generációs 29.8 cm-es 16:9 képarányú érintőképernyők  

economy_a330_airfrance.jpgair-france-a330-3.jpg

Nagy örömöt jelent számunkra az új termékek és szolgáltatások bevezetése, amelyek magasabb szinten biztosítják utasaink kényelmét hosszú távú repülőútjainkon. Az A330-as gépek új kabinjaiba 150 millió eurót ruháztunk be, ami egy fontos stratégiai lépés részünkről” -nyilatkozta Anne Rigaul, az Air France ügyfélkapcsolati ügyvezető alelnöke.

Továbbá a kényelmet az újfajta megjelenés és kiegészítők támogatják. A fedélzetet Air France logóval ellátott, mélykék monokróm anyagból készített kabin párnák és fejtámlák díszítik. Az Air France ikonikus élénk piros színű takarói és az úticélnak megfelelő, válogatott éjszakai szemfedők biztosítják a komfortos utazást.

A fülhallgatóval, 2 USB csatlakozóval és egy különálló konnektorral felszerelt Economy üléseket az utasok könnyedén használhatják, így kihasználva a széleskörű szórakoztatási lehetőségeket. Wi-Fi-n keresztül pedig egész úton kapcsolatban maradhatnak a külvilággal.

Premium Economy, exkluzív kényelem és szolgáltatások

premiumeconomy_sie_ge_a330_airfrance.jpg

A Premium Economy kabinokban az elegancia és a privát szféra megteremtése kap fő szerepet.

Kényelem mindenek felett, az Airbus A330-as gépekben:

  • 130°-ig dönthető kagyló alakú ülések
  • szélesebb ülés (48.3 cm)
  • 102 cm-es ülésmagasság
  • különböző testformákhoz igazítható deréktámasz
  • további tárhely
  • szélesebb lábtartó
  • a legújabb generációs 33.9 cm-es HD képernyő
  • puhább üléspárnák és szélesebb bőrkarfák

Ezen kívül az Air France minden hosszútávú repülőútra piros színű párnákat és mélykék takarókat biztosít.

Sok apró dologgal a változásért

Az új üléseken és az új Economy és Premium Economy színrendszeren kívül az Air France további apróságokkal kedveskedik utasainak.

Rögtön a fedélzetre érkezés után az utasok egy oshibori-val (japán hagyomány inspirálta, vendégüdvözlő kis méretű kéztörlő, mellyel az utasok felfrissíthetik kezüket) tisztíthatják meg kezüket. Az aperitifidőben pedig a légiutas-kísérő személyzet egy pohár pezsgőt szolgál fel.

A repülés során az ételt egy új, púder színű, fekete háttérrel ellátott Eugeni Quitllet által tervezett öko terítékben szolgálják fel. A lehajtható tálca pedig egy új design elemmel, az Air France logójával egészül ki.

Azokon a járatokon, amelyek 8,5 és 10,5 óra repülési idő közé esnek, a vendégek egy finomságokkal teli "Bon Appétit" reggeli csomagot kapnak, amit elvihetnek, vagy rögtön elfogyaszthatják a fedélzeten. Köszönetképp pedig érkezéskor minden utas kap egy kis francia édességet.

Borítókép: CBC

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!