Ismét megújuláson esett át a Budapest Airport kereskedelmi területe!

Még szélesebb választék és nagyobb vásárlói élmény fogadja a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről induló utasokat: A Budapest Airport kedden összesen nyolc új és megújuló üzlet hivatalos megnyitójával ünnepelte az év első felében tapasztalt kimagasló kiskereskedelmi forgalmat. Az átalakításokat nem csupán az egyre növekvő vásárlói kedv, de a folyamatosan változó fogyasztói igények is indokolttá tették.

5_herend_memories_of_hungary_small.jpg

Csupán a januártól májusig tartó időszakban nem kevesebb, mint 16%-kal nőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kiskereskedelmi egységeinek forgalma 2017 azonos időszakához képest. Ez a növekedés, a változó igények és a repülőtér folyamatosan megújuló belső tere tette lehetővé, hogy a Budapest Airport kedden összesen nyolc, a közelmúltban megnyílt új és megújuló üzletet ünnepelhetett.

Már tervezés alatt lehet az új T3-as kereskedelmi zónája...

Nagy öröm számunkra, hogy az utasforgalom növekedése mellett a repülőtéri üzletek forgalma is növekvő tendenciát mutat – mondta a megnyitón Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. Hozzátette: - Az exkluzív üzleteink iránt mutatott nagy érdeklődés egyértelművé tette számunkra, hogy utasaink is úgy vélik: az utazás élménye már a repülőtéren kezdetét veszi. Ezek az újítások nemcsak a jelenlegi környezetben iránymutatóak, hanem kiválóan illeszkednek a jövőbeni 3. Terminál arculatába is, ennek átadásával jelentősen növelhetjük a rendelkezésre álló kereskedelmi kapacitást.”

Az idén megnyitott legnagyobb üzlet, a Memories of Hungary immár 250 négyzetméteres területen vonultatja fel magyar ajándéktárgyak színes skáláját. A három üzlethelység összevonásával kialakított szuvenír bolt Magyarország kirakataként várja az érdeklődőket hazai iparművészeti alkotások, ínyenc termékek és magyar dísztárgyak egész sorával. A kínálatban kiemelt helyet kaptak a Herendi Porcelánmanufaktúra kézzel készített termékei – a szebbnél szebb dísztárgyak kiválasztásában külön személyzet segít a vásárlóknak.

Újdonság a repülőtéri üzletek sorában az Inglot dekorkozmetikai márka; a profi sminktermékeket forgalmazó üzlet a SkyCourt központi részén kialakított szigeten várja az érdeklődőket. A márka különlegessége, hogy a vásárlók szabad kezet kapnak a számukra tökéletes paletta összeállításában.

Továbbra is a SkyCourtban, de immár jóval nagyobb területen található meg a Costa Coffee. A bővítésnek köszönhetően mintegy 20%-kal több ülőhely és a korábbinál is több, az okostelefonok és más elektronikus eszközök töltésére szolgáló fali aljzat áll rendelkezésre azok számára, akik egy kiváló kávé mellett kívánják eltölteni az indulásig fennmaradó időt.

A 2A Terminál területén is számos újdonsággal találkozhatnak az utasok: új helyet kapott például a magyar dizájner termékeket forgalmazó Dorko márkabolt. A hazai művészek által díszített ruhadarabok mellett természetesen olyan világmárkák is szerepelnek a kínálatban, mint az Adidas, a Vans, a Converse, az Asics és a New Balance.

Exkluzív üzletet nyitott a 2. Terminálon Magyarország legnagyobb optikai lánca, az Optic World is, ahol a legjobb minőségű kontaktlencsék és szemüvegkeretek közül lehet választani. Utóbbiból óriási a választék a legkiválóbb márkákból: nagy kedvenc a vásárlók körében például a Ray-Ban, az Oakley, a Tom Ford vagy épp a Maui Jim.

Friss arculattal és új helyen várja az egyedi ékszerek és elegáns ruhadarabok rajongóit a Michal Negrin, és a Virgin is a korábbinál modernebb és színesebb üzlettel nyitott újra. Utóbbi azért is nagy kedvenc az utasok körében, mert a bőröndöktől kezdve a nyakpárnákon át a legjobb minőségű fülhallgatókig minden fellelhető a Virgin kínálatában, amire egy hosszú utazás során szükség lehet.

A legkisebb utasokra is gondolt a Budapest Airport: a Living Toys játékbolt nemcsak kibővített üzlethelységgel, de kifejezetten a mesefigurák rajongóinak kedvező Disney szekcióval is mosolyt csal a gyerekek arcára.

Fénykép: Budapest Airport

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!