Új értékesítési képviselete lett az Alitalia légitársaságnak Magyarországon

1000x563_363706.jpg

Új értékesítési partnere lett az olasz Alitalia légitársaságnak Magyarországon, mégpedig az AVIAREPS Magyarország Kft. személyében.

A koreai Asiana Airlines-t követően az Alitalia is az AVIAREPS magyarországi irodáját választotta hazai GSA irodájaként az értékesítési és marketing feladatok ellátásának érdekében.

Az Alitalia jelenleg naponta egy járatpárt üzemeltet Budapest és Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtere között, melyeket általában keskenytörzsű Airbus A319/A320-as repülőgépeivel repüli. Rómából az Alitalia HUB repülőteréről rengeteg tengerentúli és belföldi, valamint ázsiai útvonal érhető el egy átszállással.

alitaliamen.JPG

A november 1-től és december 3-tól érvényes menetrend az útvonalon

unnamed.png

A képviselet portfóliójában olyan társaságok is megtalálhatóak, mint a szintén Budapestről közlekedő Air Algerie, Czech Airlines, vagy más nemzetközi társaságok, mint az EVA AIR, a Condor, az indiai Jet Airways, az Ethiopian, Xiamen Air, Air Namibia, Air Madagascar.

Borítókép: Euronews

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!