EL AL: Íme az első útvonalak, melyeken a Dreamliner repülőgép fog repülni

Remélhetőleg Budapestre is ellátogathat

elal87.jpg

Kiderült, mely városok lesznek az elsők ahová Izrael nemzeti légitársasága az EL Al, a legújabb és a legmodernebbnek számító repülőgépével elsőként repül menetrendszerinti járatokat. Itthon is lehet reménykedni, hátha valamelyik UP járaton ellátogat hozzánk az EL Al új repülőgépe, hiszen a budapesti képviselet is nagyon szeretné hogy eljöjjön Ferihegyre a légitársaság új Dreamliner repülőgépe.

Az első EL AL Dreamliner várhatóan augusztus vége felé érkezhet meg Tel-Avivba, ahonnan szeptember során egy korábbi EL AL Facebook bejegyzés szerint európai, majd októbertől pedig már az Észak-amerikai és Távol-Keleti EL AL útvonalakon is repülne. A routesonline-on ma megjelent menetrendi frissítés alapján, már lehet foglalni a Dreamliner repülőgéppel teljesített járatokra, hiszen szeptember 12-től a Tel-Aviv és London Heathrow repülőtere közötti útvonalon próbálhatják ki elsőként az új repülőgépet az EL AL utasok. Ezt követően október 29-től a Tel-Aviv-Newark útvonalon is szolgálatba áll hetente hat alkalommal, majd 2018. március 18-tól a Tel-Aviv-Hong Kong útvonalon is az új gépet veti be a légitársaság hetente hat alkalommal. Azonban ez még nem az összes nyilvánosságra hozott célállomás, hiszen a következő hetekben újabb útvonalakra derülhet fény.

Magyarországra is ellátogathat az EL AL új repülőgépe?

Ezzel kapcsolatban fordultam az EL AL Israel Airlines magyarországi képviseletéhez, ahonnan Váradi Jánostól, az EL AL magyarországi igazgatójától a repülőgép Budapestre való ellátogatásának esélyei felől érdeklődtem. Váradi Úr válaszlevelében elmondta, hogy ők is szeretnénk itthon is látni az EL Al új Boeing Dreamliner repülőgépét, de Budapestről nincs egyelőre információjuk, viszont szeretnénk ha eljönne. Ha igy lesz, az UP by EL AL Hungary Facebookon oldalán tudhatjuk majd meg elsőként.

Lenyűgöző  látvány videót tett közzé a repülőgép belső terének várható kialakításáról a légitársaság

Egy biztos az új EL AL repülőgépek osztályai sokkal elegánsabb arculatot és magasabb színvonalat fognak képviselni, mint a jelenlegi 767-es, 777-es repülőgépek hasonló osztályai. Az új Dreamliner repülőgépeken, már nem lesz jelen az eddig megszokott First osztály, ehelyett három osztály közül választhatnak az utazók: Business, Premium Economy és Economy. A lenti videókban megtekinthetitek, hogy e osztályok várhatóan hogy fognak kinézni.

Az új Business Class

Az új kabintermékként bevezetésre kerülő Premium Economy

A teljes repülőgép animációja

Fénykép: EL AL

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!