Újabb légitársaság budapesti útvonalához férhetnek hozzá a Singapore Airlines utasok

eurowings.jpgA Singapore Airlines ügyfelei számára mostantól több lehetőséget nyújt a légitársaság az európai utazásukhoz, hiszen a tegnapi naptól életbe lépett a légitársaság és az Eurowings közötti codeshare megállapodás. Ennek értelmében 15 Eurowings járatra is foglalhatnak a Singapore Airlines utasai. 

A Düsseldorfi székhelyű Eurowings, mely a Lufthansa partner légitársasága is, a tegnapi naptól közvetlen hozzáférést biztosít a SIA ügyfelei számára a foglalás során, a légitársaság 15 útvonalán közlekedő járataira. E útvonalak között szerepel a Budapest és Düsseldorf között közlekedő Eurowings járat is. Így a Budapestről induló utasok egy kényelmes Düsseldorfi átszállást követően, már a Singapore Airlines repülőgép fedélzetén utazhatnak tovább. A SIA kódja (codeshare megállapodása) eddig csak a Lufthansa Budapest-Frankfurt között közlekedő járatainál volt elérhető.

Düsseldorfból a SIA hetente négy járatot kínál Szingapúr városába a keddi, pénteki és vasárnapi napokon.

A codeshare megállapodásban érintett városok:

• Düsseldorfon keresztül: Berlin, Budapest, Drezda, Hamburg, Lipcse, Manchester, Nürnberg, Prága, Bécs, Varsó és Wroclaw útvonalak

Münchenen keresztül: Edinburgh és Róma útvonal

Hamburgon keresztül: Manchester és Zürich útvonal

"Örömmel tölt el bennünket, hogy partnerként köszönthetjük az Eurowings légitársaságok. Ennek köszönhetően további összeköttetést tudunk biztosítani Szingapúr és Európa között. Ez összhangban áll azon elkötelezettségünkkel, hogy kiterjesszük járathálózati elérhetőségünket, és ügyfeleink számára több lehetőséget kínáljunk az utazási igények kielégítéséhez "- mondta Mr Tan Kai Ping a Singapore Airlines marketing alelnöke.

Oliver Wagner, az Eurowings ügyvezető igazgatója elmondta: "Nagyon örülünk, hogy a világ egyik leghíresebb légitársasága az Eurowings-t választotta partnerként a düsseldorfi, müncheni, zürichi és manchesteri utakon való szoros együttműködésre. A megállapodás értelmében mindkét partner részesül az új együttműködés előnyeiből: közös utasaink örömmel várják az európai utazási élményt az Eurowings-szel és a Singapore Airlines-al való utazás során."

A Singapore Airlines magyarországi vezérképviseletét a Tensi Aviation látja el.

Forrás: Singapore Airlines

Fénykép: e-spaces.eu

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!