Exkluzív: A bejelentettnél is több járattal jön nyáron az Air Canada Rouge Budapestre

13461176_1429695340390790_1062888293_o.jpg

Hihetetlen, de idén már másodszor sűríti Toronto és Budapest között közlekedő szezonális járatainak számát a Air Canada szabadidős légitársaságaként működő Air Canada Rouge. Idén minden eddiginél több járattal utazhatunk a két ország között. Az újabb járatra már a foglalás is lehetséges.

A korábbi 56%-os kapacitásbővítést követően, most tovább emelte a tétet a légitársaság, hiszen a legforgalmasabb időszakokban (június 20-tól, szeptember 17-ig) már nem heti öt, hanem heti hat járattal lesz jelen Budapesten. Az első járat változatlanul május 20-án fog landolni Budapesten. Ezt követően július 18-ig heti négy, majd június 20-tól szeptember közepéig heti hat budapesti járata lesz a kanadai légitársaságnak. Az új járatpár a pénteki napokon fog közlekedni, így csak hétfőnként nem lesz Air Canada járat Budapestre. Az útvonal azonban továbbra is szezonális marad, hiszen az utolsó járat október 14-én hagyja el a ferihegyi betont. .

Az Air Canada budapesti terjeszkedése vélhetően köszönhető a megfelelő járatkihasználtságnak, a járat által nyújtott átszállási lehetőségeknek az Egyesült Államok, valamint Dél-Amerika irányába, valamint a jelentős belly cargo fogalomnak is a két ország között. Továbbá szerepet játszhat az is, hogy az idei évben a versenytárs Air Transat nem indítja el újból hetente egyszer közlekedő budapesti járatait.

Az Air Canada Rouge Budapestre közlekedő Boeing 767-300ER típusú repülőgépei két osztállyal rendelkeznek:  Premium Rouge osztály, melyen 24 db ülés található (Business Class), és Rouge, valamint Rouge Plus osztály ahol összesen 258 db ülőhely van, melyek között extra lábtérrel a Rouge Plus ülések találhatóak.

A légitársaság lehetőséget biztosít Altitude törzsutas programba résztvevő utasai számára a Rouge járatokon is pontgyűjtésre, és a különböző szintekért járó kedvezmények igénybevételére.

Az Air Canada Rouge szolgáltatásairól bővebben itt olvashatsz

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!