Felár nélkül újra biztosít étkeztetést bizonyos amerikai járatain a Delta

img_3997.jpg

Az amerikai légitársaság ezen döntésével visszahoz egy olyan szolgáltatást, mely már nagyon régóta kiszorult az amerikai légi piacról, hiszen az amerikai légitársaságok belföldi járataik turista osztályán nem szoktak felár nélküli étkeztetést biztosítani. A Delta Airlines nem az összes transzkontinentális útvonalán fogja újra bevezetni szolgáltatását, hanem csak 12 belföldi járat lesz ebben érintett.

Mindez már idén tavasztól elérhető lesz a következő útvonalakon:

Március 1-től: New York JFK - Los Angeles (LAX) és New York JFK- San Francisco (SFO)

Április 24-től: Boston (BOS) -SFO, BOS-LAX, BOS-Seattle (SEA), Washington National (DCA) -LAX, JFK-Portland (Oregon), JFK-San Diego, JFK-SEA, a SEA-Fort Lauderdale, SEA-Orlando és a SEA-Raleigh Durham.

A reggeli járatokon reggeli szendvicsek, gyümölcsök, és sajttál lesz elérhető. Míg a nap további részeiben közlekedő járatokon pulyka szendvics, desszertek, chipsek, vegetáriánus wrap, gyümölcs, cookie sütemény, és sajttál színesíti a választékot. A járatokon elérhető menük folyamatosan frissülni fognak, emelett pedig a Delta igyekszik figyelmet fordítani arra is, hogy a felhasznált alapanyagok helyi forrásból származzanak.

Az Economy osztály utasai mellett a Premium Economy osztályon utazók is jól járnak ha a felsorolt 12 útvonal valamelyikén utaznak, hiszen ők egy úgynevezett "pre-arrival" snack ajánlat lehetőségével élhetnek, emelet pedig felár nélkül fogyaszthatnak sört, bort és szeszes italokat.

A Delta 2011. ősze óta nem indít járatokat Budapestre, viszont idén nagy meglepetésre a magyarok 4. legkedveltebb légitársasága lett az Én Légitársaságom felmérésén. Budapesthez legközelebb Prágába közlekednek Delta gépek a nyári időszakban. Emellett Budapestről az Air France és KLM, ráhordó járatainak köszönhetően könnyen átszállhatunk Párizsban, vagy Amszterdamban Delta repülőgépekre az USA felé.

Forrás: ATWonline

Fénykép: thegate.boardingarea.com

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!