Még +1: Valencia is elérhető lesz Ryanair géppel Budapestről

ryanair-kqfb-u212148336620koh-575x323_las_provincias.jpg

Úgy tűnik mára jut minden új téli járat bejelentése ami Budapesttel kapcsolatos a Ryanair háza táján, hiszen a spanyol Las Provincias híroldalán megjelent írás szerint a 2017/2018-as téli menetrendben Valencia városát is összeköti Budapesttel az Ír fapados.

Az új valenciai járat hetente kétszer fog közlekedni Budapest és Spanyolország harmadik legnagyobb városa között. Valencia mint desztináció, már régóta szerepelt a Budapest Airport egyik fontos, de kihasználatlan útvonalai között "fehér foltként". A járatnyitást kísérő promóciónak köszönhetően 9,99 Eurós jegyeket dobnak piacra, melyek csütörtök éjfélig élnek.

A Ryanair magyar nyelvű honlapján Prágához hasonlóan e járatra sem lehet még jegyet foglalni.

A Ryanair a téli menetrendben így immár 2 új járattal fogja színesíteni a budapesti palettáját, mely összesen 26 célállomásból fog állni. A Ryanair mind két útvonalon a bázisai repülőgépével fog repülni Budapestre így az itt állomásozó gépek számában nem várható változás.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!