Budapestről is könnyen elérhetővé válik a XiamenAir járata!

xiamen787-1.jpg2017. március 17-től tovább bővíti európai codeshare hálózatát a kínai XiamenAir, melynek részeként a KLM budapesti járatára is felkerül a légitársaság MF jelölésű IATA kódja.

Így a kínai Xiamenbe, vagy onnan Budapestre tartó utasok egyetlen amszterdami átszállással könnyen igénybe tudják venni a szintén a Skyteam légiszövetség tagjának számító XiamenAir szolgáltatásait.

Az 1984-ben alapított XiamenAir 2015. júliusa óta repül Amszterdamba. Amszterdam mindmáig a légitársaság egyetlen európai célállomása. Az Amszterdam-Xiamen (Hsziamen) útvonalon a légitársaság legmodernebb Boeing 787-8 típusú Dreamliner repülőgépei közlekednek.

A XiamenAir járatai a hétfői, szerdai, szombati napokon érkeznek Amszterdamban, de a fennmaradó további napokon a KLM is kínál közvetlen kapcsolatot.

A XiamenAir repülőgépei Amszterdamból 12:35-kor indulnak, és másnap 05:30 kor érkeznek Xiamenbe, így a reggeli 6:30-as Budapestről induló KLM járattal kényelmesen elérhető, míg vissza irányba a XiamenAir 06:35-kor érkezik Amszterdamba, ahonnan a KLM 08:45-kor induló járatával visszatérhetünk Budapestre.

A légitársaság hazai képviseletét az AVIAREPS Kft. látja el.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!

Forrás: airlineroute

Fénykép: WordPress.com