Marosvásárhely helyett Kolozsváron fognak leszállni a Wizz Air repülőgépei!

wizzcamp.jpgKolozsvárra költözteti előreláthatólag két hétig az összes Marosvásárhelyi járatát, köztük a Budapestit is a magyar low-cost légitársaság a Wizz Air.

A változtatás heti 23 Wizz Air járatot fog érinteni november 18-30 közötti időszakban. A költöztetést a Transilvania repülőtér sajtóközleményében a repülőtér kifutópályájának állapotával indokolta.

A Wizz Air romániai képviselői megerősítették, hogy "a marosvásárhelyi repülőtér üzemeltetési korlátozása miatt" a társaság november 18-30. között a kolozsvári repülőtérről működteti marosvásárhelyi járatait.

A foglalással rendelkező utasoknak  felajánlják a jegyár megtérítését, és a foglalás ingyenes átütemezését is. Az érintett utasok számára a légitársaság transzferszolgáltatást is biztosít a két repülőtér között, vagy felajánlja a költségtérítést azon utasai számára, akik saját önerőből oldanák meg a közlekedést a két város között.

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog

Forrás: monitorulcj.ro / turizmusonline