Exkluzív: Korábban indítja el 2017-ben budapesti járatait az Air Canada Rouge!

Kapacitásbővítés Budapesten!

air_canada_rouge_boeing_767-300er_c-ghpn_9403122522.jpg

Előbb indítja el, valamint növeli budapesti járatainak frekvenciaszámát a kanadai szabadidős légitársaság az Air Canada Rouge. A légitársaság lépése várható volt, mivel a konkurenciának számító szintén kanadai Air Transat szabadidős légitársaság a jövő nyári szezonban már nem indítja újra, az idei évben már másodjára közlekedő budapesti járatait. Az utolsó Air Transat járat a mai napon (október 13-án) hagyta el a Ferihegyi betont.

Az eddig meghirdetett 2017-es június 10-ei járatindítás helyett, már május 20-án (szombaton) elindítja a szezon első budapesti járatát a kanadai Air Canada Rouge légitársaság. A járatokat változatlanul a légitársaság szélestörzsű Boeing 767-300ER típusú repülőgépei fogják teljesíteni. Az előrehozott időpontokra már foglalhatóak a jegyek a Google Flight repülőjegy keresőjében! Az új járatok továbbá a légitársaság repülőjegy keresőjében is megtalálhatóak már.

aircad.JPG

aaarirca.JPG

Az Air Canada jegyfoglalási rendszere is tartalmazza már az új járatokat!

Növekedik a frekvencia szám is! Heti 5 járat lesz a legforgalmasabb nyári hónapokban!

Az eddigi heti 3 járatpár helyett heti 5 járatpár fog Budapest, és Torontó városa között közlekedni. Így június 11-től már a vasárnapi, valamint július 21-től, már a szerdai napokon is meg fognak fordulni a légitársaság repülőgépei Budapesten. A járat a 2017-es téli menetrendben való közlekedése nem ismert, mivel még a légitársaság nem rendelkezik a jövő téli menetrendre vonatkozó adatokkal.

Az Air Canada budapesti terjeszkedése köszönhető egyrészt a megfelelő járatkihasználtságnak, a járat által nyújtott átszállási lehetőségeknek az Egyesült Államok, valamint Dél-Amerika irányába, valamint a jelentős belly cargo fogalomnak is, mely sikeres volt.

Az Air Canada Rouge szolgáltatásairól bővebben itt olvashatsz!

A légitársaság idei utolsó budapesti járata október 15-én (szombaton) hagyja el Budapestet!

A légitársaság egyelőre nem erősítette meg a blog értesüléseit, azonban amint válaszol a megkeresésre a cikk frissül! 

 

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog

 Fotó: airlive.net