Wizz Air: 30 millió utas a brit járatokon

Csak ma 20%-kedvezmény a brit járatokra!

wizzsajto.jpg

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai nappal immár 30 millió utast szállított egyesült királyságbeli útvonalain.

Ezt megünnepelve a légitársaság ma 20% kedvezménnyel* kínálja az Egyesült Királyságba induló vagy onnan érkező összes járatát.

Az óriási, egy napos akciónak köszönhetően most még nagyobb megtakarítást érhetnek el a szigetországba vagy onnan idén nyáron utazók. A kedvezményes viteldíjak mostantól éjfélig foglalhatók a wizzair.com oldalon.

A Wizz Air első útja az Egyesült Királyságba 2004 júniusában indult, Budapestről London Luton repülőterére. Ma a légitársaság már öt útvonalat működtet Magyarország és a szigetország négy repülőtere között. A legutóbbi, idén indított járat Budapestet köti össze Liverpoollal.

Vallois Tamara, a Wizz Air kommunikációs vezetője elmondta: „Nagyon örülünk, hogy újabb jelentős mérföldkő elérését ünnepelhetjük magyar utasainkkal. 20%-os kedvezménnyel kínáljuk minden brit járatunkat, és reméljük, hogy a magyar vásárlók kapnak az alkalmon, hogy akár egy rövid városlátogatásra elugorjanak valamelyik gyönyörű városba a szigetországban. Természetesen szeretettel látjuk a brit utazókat is a közelgő augusztusi hosszú hétvégén is. Most, hogy a jegyek még olcsóbbak lettek, minden adott ahhoz, hogy fiatal flottánk fedélzetén utazzanak.”

* A 20% kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, amely tartalmazza az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyászt. A kedvezmény kizárólag új foglalásokra vonatkozik.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: Wizz Air