Los Angeles-be is repülhet az Austrian Airlines!

2017-ben Los Angeles városa is felkerülhet az Austrian Airlines desztináció közé, így az osztrák légitársaság lehet az első aki non-stop járattal köti össze Amerika Nyugati partját Bécs városával.

Az Austrian ezen lépésével az egész Kelet-európai régió számára gyorsabbá, és kényelmesebbé tenné az Egyesül Államok Nyugati partjára történő eljutást, egyetlen bécsi átszállással. A 2017-es indulással kapcsolatban konkrét időpont még nem került meghirdetésre. Az új útvonalon várhatóan hetente 6 járatpár fog közlekedni, Boeing 777-200ER típusú repülőgépekkel.

A Business Traveller megemlíti, hogy amennyiben elindul az Austrian Los Angeles-i járata, azzal egy időben valószínűleg a légitársaság csökkenteni fogja szolgáltatásainak számát egy, vagy akár több amerikai útvonalán. Az Austrian járathálózatában jelenleg 4 amerikai desztináció található: New York JFK-EWR, Miami, Chicago, Washington városaiba kínál közvetlen non-stop járatokat az Osztrák légitársaság. Bécshez a legközelebbi repülőtér München, ahonnan  eljuthatunk Los Angelesbe a Lufthansa által kínált napi járatokkal.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: Business Traveller

Kép: Austrian Airlines