Még több újdonságot nyújt az Emirates a fedélzeti szórakoztatórendszerén keresztül!

Bővíti méltán híres és közkedvelt ice fedélzeti szórakoztatórendszerének tartalmát az Emirates, így a legújabb sikerfilmek, izgalmas sorozatok és a hindi, arab, valamint az iráni filmipar különleges alkotásai várják júliustól az Emirates utasait. A légitársaság díjnyertes ice Digital Widescreen nevű fedélzeti szórakoztató rendszere akár több mint 2500 csatornát – filmeket, játékokat és tévéműsorokat – kínál.

A legnagyobb kasszasikerekkel, rajzfilmekkel, és sorozatokkal frissíti júliusban ice fedélzeti szórakoztatórendszerét az Emirates. A légitársaság járatait választók több mint 50 új tartalomból választhatnak – a legújabb rajzfilmektől, a Hollywood-i sikerprodukciókon át, a különleges, 30-as és 50-es évekbeli filmalkotásokig.

A filmlistán megtalálható A dzsungel könyve, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, a Blinky Bill – A film, valamint olyan többrészes mozik, mint Az éhezők viadala, az Alkonyat, vagy A beavatott. Az utasok az iráni, arab és hindi filmipar gyöngyszemeiből is csemegézhetnek.

A sportrajongók sem maradnak szórakozás nélkül az Emirates fedélzetén: a légitársaság újabb sportcsatornát adott kínálatához, amelynek élő műsorát a légitársaság több mint 90 Boeing 777-es járatán követhetik az utazók.

Az utasok már az utazás előtt megnézhetik, hogy milyen tartalmakból válogathatnak a járatukon. Az Emirates weboldalán előre megtervezhetik ice film- vagy zenemaratonjukat, illetve létrehozhatják saját lejátszási listájukat.

Ízelítő az ice fedélzeti szórakoztatórendszer júliusi kínálatából:

- Többrészes filmek: Az éhezők viadala, Alkonyat, A beavatott

- Filmek, sorozatok: The Idol, Barbershop: The Next Cut, Bazi nagy görög lagzi 2; X-akták (1. évad)

- Sport: Sport TV

- Tudományos és hírcsatornák: Discovery Science, Bloomberg

 - Gyerekműsorok: Gyerek TV (Állatkerti sétány 64. (4. évad), Katie Morag (2. évad), Louie (3. évad).

Az Emirates jelenleg a hét minden napján közvetlen járattal köti össze Budapest és Dubaj városát. Az útvonalon a légitársaság Boeing 77-300-as típusú gépei teljesítenek szolgálatot. Az Emirates járatai 155 célállomásra repülnek, a világ 81 országában; Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, az indiai szubkontinensen és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és osszad meg másokkal is!

Forrás: Emirates