A Wizz Air egy harmadik szurkolói járatot is indít vasárnap Toulouse-ba!

wi.jpg

Jó hír a magyar szurkolók számára, hogy nagy érdeklődésre való tekintettel a Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy egy harmadik szurkolói járatot is indít Budapestről Toulouse-ba.

A első szurkolói járatokra szóló jegyek röviddel a tegnapi emlékezetes Magyarország-Portugália meccset követően meg lettek hirdetve, és kevesebb mint 24 óra leforgása alatt, már elfogytak.

A nagy keresletre való tekintetre, a WIZZ most hozzáad egy új, harmadik Budapest-Toulouse oda-vissza járatot, így további 230 helyet (azaz +1db A321-es gépet) tesz elérhetővé a szurkolók számára. A korábbi szurkolói járatokhoz hasonlóan a jegyek kizárólag oda-vissza foglalhatók, és 129 980 forinttól már elérhetők a wizzair.com oldalon történő foglalás esetén. A jegyekhez semmilyen más kedvezmény, még Discount Club tagság sem használható fel!

Az új járat június 26-án 03:20-kor indul Budapestről, majd június 27-én este 18:05-kor érkezik vissza!

wizzairszurk.JPG

Tamara Vallois, a Wizz Air kommunikációs vezetője ezt mondta: „Magyarország (nemzeti légitársaságaként) a lehető legtöbb magyar ügyfelünknek szeretnénk felejthetetlen lehetőséget biztosítani arra, hogy láthassák a magyar válogatott vasárnapi mérkőzését Toulouse-ban. Két szurkolói járatunkra kevesebb mint 24 óra alatt elfogytak a jegyek, ezért arra bíztatjuk az összes futball rajongót, hogy csapjanak le a legalacsonyabb viteldíjakra, és a lehető leggyorsabban foglalják le jegyeiket a wizzair.com oldalon, mivel várhatóan az új járaton is nagyon hamar betelnek majd a helyek.” 

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és osszad meg másokkal is!

Forrás: Wizz Air