Exkluzív ajánlatokra és kedvezményekre jogosító program várja az Emirates Dubajban nyaraló utasait!

my_emirates_pass.jpg

Az Emirates és a Dubaji Gazdaságfejlesztési Hivatal bejelentette a „My Emirates Pass” nevű exkluzív ajánlatokra és jelentős kedvezményekre jogosító programot, amely 2016. június 1. és augusztus 31. között a légitársaság minden Dubajban nyaraló vagy ott átszálló utasa számára elérhető.  A kedvezmények igénybevételéhez elegendő, ha az akcióban részt vevő helyeken az utas bemutatja a beszállókártyáját* és érvényes személyazonosító okmányát.

A My Emirates Pass még vonzóbbá teszi a dubaji nyaralást: az Emirates Dubajban nyaraló utasai a program igénybevételével több mit 65 étterem és szállodai bár, kikapcsolódási, valamint wellness lehetőségek egész sora közül választhatnak – a sivatagi szafaritól kezdve a golfpálya csomagokon át a helikopteres kirándulásokig –, kedvezményes áron.

„A Dubaji Gazdaságfejlesztési Hivatal célja, hogy emlékezetessé tegyük a Dubajban eltöltött időt, és hogy a város még több utazó számára váljon vonzó úti céllá – legyen szó városnézésről, gasztronómiáról, vásárlásról vagy bármely kikapcsolódási lehetőségről. Az Emirates-szel közösen elindított kedvezmény-programnak köszönhetően az ide érkezők Dubaj kínálatának legjavát élvezhetik, jelentős kedvezményekkel” – mondta el Mohammad Ali Rashed Lootah, a Kereskedelmi Szolgáltatási és Fogyasztóvédelmi Szektor ügyvezető igazgatója.

A My Emirates Pass csak egy az Emirates és a Dubaji Gazdaságfejlesztési Hivatal közötti folyamatos együttműködés eredményei közül, amelyek célja, hogy segítsék a Dubajba látogatókat a város felfedezésében.

Dubaj globális pénzügyi-, üzleti- és kulturális központ, amely többek között világszerte ismert bevásárlóközpontjaival és a legmagasabb szintű nemzetközi gasztronómiával várja az üzleti utazókat és a pihenésre vágyókat. A My Emirates Pass teljes kínálata itt érhető el.

Budapest és Dubaj között az Emirates a hét minden napján kínál közvetlen járatotokat, Boeing 777-300-as típusú szélestörzsű repülőgépeivel.

Az Emirates járatai a világ 81 országágának 155 célállomásra repülnek.

(* A részletes foglalási feltételek a Magyarországra érvényes üzletszabályzatban olvashatóak.)

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: Emirates