Emirates az illegális vadkereskedelem ellen!

emirates_united_for_wildlife_2.jpg

Az Emirates egy újabb különleges festésű A380-as gépet mutatott be, amellyel az illegális vadkereskedelem fenyegetésére kívánja felhívni a figyelmet.

Az Emirates bemutatta az ötödik olyan A380-as gépét, amellyel a United for Wildlife-ot, a világ hét legbefolyásosabb környezetvédelmi szervezetének egyikét és a brit hercegi pár alapítványának közös természetvédelmi törekvését támogatja. A korábbi, a világ legveszélyeztetettebb állatainak képeivel dekorált gépekkel ellentétben az új A380-as nem a bolygó körül repülve kereskedelmi forgalomban közlekedik, hanem a Heathrow reptérre vezető út körforgalmának közepén modellként állva hívja fel a figyelmet az illegális vadkereskedelem elleni harc fontosságára – igaz, nem eredeti méretben, hanem 1:3 arányban lekicsinyítve, amivel a gép még így is olyan hatalmas és látványos, mint egy Boeing 737 típusú repülő.

Az elmúlt fél év során az Emirates az illegális vadkereskedelem elleni fellépés üzenetét elrepítette a világ különböző pontjaira: tavaly november óta a United for Wildlife festésű gépek 4.2 millió kilométert tettek meg több mint 800 út során, megörvendeztetve öt kontinens 34 városának spottereit és utasait a csodás látvánnyal.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: Emirates