Air Serbia: új járatok New York-ba és Szentpétervárra, viszont Budapest továbbra is szünetel!

Az Air Serbia légitársaság három évvel ezelőtti megalakulása óta szezonról szezonra dinamikusan bővíti desztinációit és ez a folyamat 2016-ban is folytatódik.

Az idei év első nagy bejelentése az Air Serbia első közvetlen transzatlanti járata Belgrád-New York útvonalon, amely június 23-tól közlekedik heti öt alkalommal, ezen a héten pedig bejelentették a Belgrád-Szentpétervár járatot, amely június 18-án indul és heti háromszor közlekedik a két város között.

A New York-i járatról bővebben itt olvashatsz.

 2016-os nyári szezonban a légitársaság új szezonális járatokat indít Ohridba és Kijevbe, illetve sűríti a járatait Dubrovnikba és Pulába.

A magyar utasok a Bécsből induló napi 2 belgrádi járatot, illetve a belgrádi indulású közvetlen járatokat veszik igénybe a balkáni desztinációk kényelmes eléréséhez.

Az Air Serbia járatain a fedélzeti kényelem és figyelmes kiszolgálás garanciája a légitársaság 49%-t tulajdonló, a világ egyik legjobb légitársaságává választott  Etihad Airways. Az Etihad által képviselt elegancia és kiváló kiszolgálás az  Air Serbia légitársaság szolgáltatásaiban is tükröződik.

Az Air Serbia Magyarországi képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.

Forrás: AVIVAREPS

Kép: exyouaviation