Most te is segíthetsz! Segítséged hozzájárulhat a Luxair budapesti járatának elindításához.

lx-lgu_b737-8c9w_luxair_planes_logo_pmi_02oct13_10059926536.jpg

Ha Luxemburgban élő magyar vagy most te is segíthetsz egy új luxemburgi járat elindításában, ugyanis a Budapest Airport felhívást intézett a luxemburgi magyarok felé, melyben utazásai szokásaikról érdeklődik. Mindez alapja lehet egy 2018-ban induló új Luxair járatnak.

Felhívás jelent meg a luxemburgi magyarok weboldalán, melyben a Budapest Airport a kinn élő magyarok segítségét kéri abban, hogy osszák meg utazásai szokásaikat egy kérdőív kitöltésével. Ezen kérdőívvel nagyban hozzájárulhatnak a Luxair légitársasággal folytatott tárgyalások sikerességéhez, mely akár 2018-ban egy új budapesti járatot eredményezhetne. A kérdőívnek fontos szerepe van abban, hogy átfogó képet nyújtson a járat megvalósíthatósági tanulmányaihoz, valamint felmérje a piaci igényeket is. A budapesti repülőtér több más reptérrel van versenyben a Luxair 2018-as új útvonalaiért. Hogyha ismerősöd, vagy te magad is kinn élsz bátran töltsd kis március 15-ig ezen a linken: https://www.surveymonkey.com/r/RQ6F7J2

Luxemburg fontos kiszolgálatlan útvonal Budapestről

A Budapest Airport TOP9 kiszolgálatlan útvonalai között a hatodik helyen van Los Angeles után, és Szentpétervár előtt.

A Luxair legközelebb Budapesthez Bécsben egész éves, míg Prágában szezonális járatokat üzemeltet.

„Kedves luxemburgi magyar közösség!

 A Budapest Airport Zrt. szeretne közvélemény-kutatást végezni az Önök utazási szokásairól.  

Jelenleg tárgyalásokat folytatunk a Luxair légitársasággal egy közvetlen Budapest-Luxemburg járat indításáról 2018-ban.

Az Önök segítségével lehetőségünk lenne részletesebben megismerni és bemutatni a légitársaság számára a két főváros között közlekedő, Luxemburgban élő magyar utasok utazási szokásait.

Természetesen, a Budapest Airport Zrt. rendelkezik a releváns légi forgalmi adatokkal, azonban ezen adatok minőségi jellemzői mérsékeltek.

A közvélemény-kutatás pontosabb piacelemzésre adna lehetőséget, amit mind a Budapest Airport Zrt., mind a Luxair légitársaság fel tudna használni a közvetlen járat megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésekor.

A budapesti közvetlen légi járat több más lehetséges úti céllal is versenyez. Az Önök válaszaival és több piaci információval a pozíciónk erősödne.

Kérjük, legyenek kedvesek az alábbi linken található kérdőívet kitölteni. A 10 kérdésből álló kérdőív március 15-ig elérhető.

https://www.surveymonkey.com/r/RQ6F7J2

Köszönjük az együttműködésüket előre is!

Üdvözlettel:

Budapest Airport Zrt.„

Forrás: magyarok.lu

Fénykép: wikpedia - Ken Fielding

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!