Sűrít Amszterdam felé az easyJet!

A 2019/2020-as téli menetrendi időszakban több easyJet járattal juthatunk el Amszterdam Schipol repülőterére Budapestről, emellett meglepetésnként pedig visszatér a légitársaság London-Southend járata is, mely idén tavasszal tűnt el hirtelen a menetrendből.

f180725ms24.jpg

Egy járattal többet, így pedig már hetente négy járatpárt fog üzemeltetni Budapest és Amszterdam között az angol easyJet légitársaság. Az első extra járat október 27-én indul és a vasárnapi napokon fog közlekedni. A heti négy járat alól a novemberi hónap fog a menetrend szerint előreláthatólag kivételt tenni, hiszen a szerdai járatok még nem jelentek meg (az első szerdai járat december 4-től indul újra).

Az easyJet emellett vissza hozza az idén tavasszal megszakított London-Southend járatát, amelyet még korábban a Flybe is repült. A járat november 4-én indul újra és hetente két alkalommal fog közlekedni a hétfői és pénteki napokon.

[Fénykép: The Times of Israel]

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!