Hamarosan Budapestről is elérhetőek az IndiGo Airlines járatai!

A Turkish Airlines és India legnagyobb fapados légitársaságának számító IndiGo Airlines code-share egyezményének, és az újonnan indított isztambuli járatának köszönhetően, a magyar utazók számára is könnyen elérhetővé válik Delhi városa, hiszen a IndiGo kódja április 1-től felkerül a Turkish Airlines Isztambul-Budapest járatra is.

indibud.JPG

6E4037 ás 6E4038 - az IndiGo Airlines kódja, április 1-től már fenn lesz a budapesti Turkish Airlines járatokon. Budapest így azok egyike lesz a 20 város közül, melyekkel a Turkish Airlines hálózatán keresztül lehet csatlakozni az Isztambulból Delhibe tartó IndiGo járatokra, vagy fordítva a hét minden napján.

A csatlakozási idő Budapestről indulva 2 óra 55 perc, míg fordított irányba 2 óra 30 perc lesz. Az utazási idő Delhi felé az átszállással együtt 12 óra, míg vissza irányba 10 óra 30 perc lesz. Az Isztambul-Delhi közötti járatokat Airbus A320/A321-es típusú gépek repülik.

Menetrend:

BUD-IST 13:55-16:55

IST-DEL 19:50-04:10 (másnap)

DEL-IST 11:45- 15:45

IST-BUD 18:15-19:15

Budapest az első városok között szerepel, mely az IndiGo célállomása lett Turkish Airlines hálózatán keresztül. A magyar főváros mellett az első körben Athént, Tel-Avivot, Máltát és Brüsszelt érte még a megtiszteltetés. 

A Turkish Airlines Budapest első helyen történő bevezetése az IndiGo hálózatába érdekes tény, hiszen a török elnök korábbi kijelentése szerint a Turkish Airlines érdekelt közvetlen légi járatot nyitni a magyar fővárosból India másik legnagyobb városába Mumbai-ba. Erről a járatról azonban bővebb információk és konkrét tények a mai napig nem láttak napvilágot.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!